Vaš orgazam od 15 minuta | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Vaš orgazam od 15 minuta

Vaš orgazam od 15 minuta

To je vrijeme za promjenu scene, evo kako da ga na.

ACT ONE (Scena koja se ponavlja milion puta po noći širom svijeta.)

MAN: Konačno dobija u grad i Fumbles da mu ruku gdje je to važno.
MAN: Započinje slučajnim gore-dole ili kružnim pokretima, u nadi da će Bog ne može pogoditi licu mjesta i ne biti iznenađeni.
ŽENA: Moans i čovjek misli da je dobro.
ŽENA: Zaustavljanje stenjala.
MAN: Smjene tehnike ili ide u overdrive, a žena ga pita da uspori.
MAN: Usporava. Pet sekundi blagog pozitivnog odgovora kasnije, ništa.
MAN: Osjeća se kao pas pokušava da otvori vrata bez palca.
ŽENA: Pažljivo zaustavlja njegov sve nestalno napad nakon 10 minuta. U najboljem slučaju, oni kreću na nešto što čovjek može shvatiti - penis u vaginu.

Većina muškaraca priznaju da nisu ljubitelji pita za pravac. Ali će rado pročitati priručnik - posebno onaj koji im govori kako da vas orgazma na novi način. Unesite američki pisac Timothy Ferriss (ne na taj način). Kada je ispitanih odraslih filmska zvijezda Nina Hartley naišao metodu Jedan Ukus, gdje je čovjek miluje ženu na gornji kvadrant njen klitoris za 15 minuta. Pokušao je to na njegovu djevojku. Imala je dva jaka orgazme, plus prošireni jedan 15-ak minuta. Nice one, Ferriss.

load...

Da dijele ljubav, on objašnjava način u svojoj knjizi, 4-Hour Body - a mi smo sada dijele s vama i vašem partneru. Slušati i učiti, skakavac...

POČINJEMO

Ova tehnika zahtijeva 15 minuta 100 po koncentracije posto na oko tri kvadratna milimetra kontakta. Ništa više. Testirati i prakse sa svojim partnerom. Pay-off će izmijeniti vaše seksualno iskustvo zauvijek.

BEZ PRITISKA

Podsjetiti jedni druge da je to cilj-manje prakse. Ne postoji objektivan, samo fokus na jednu točku kontakta. To bi trebalo ukloniti sva očekivanja i pritisak. On će te dodirnem 15 minuta. Ne morate učiniti ništa. Jedini fokus treba da bude na kratko moždanog udara kao što će naglasak biti na dah u većini oblika meditacije. Pogledaj ga kao vježba u umu svijest. I što više se fokusirate, to je veća Vaše zadovoljstvo.

load...

Preuzeti poziciju

Prvo, to je vrijeme da se skinemo. Lezite na leđa (koristite jastuk za podršku vrat), a zatim saviti i potez noge odvojeno. Lakše je za svoj lik kako bi dobili pravo tačka kontakta sa lijevom rukom, tako ga da sedi sa desne strane na vrhu nekoliko jastuka i opkorači njegova savijena lijevu nogu preko stomaka. (Ako je teška momak možda želite dodati neke jastuke za ublažavanje bilo kakvog pritiska od lijeve noge na torzo.)

Ako misli udobnije radi ovo sa desnom rukom a onda ga jednostavno doći do zamijeniti strane. Ali ako on to radi, to je važno za njega da nagnite njegove desne strane zgloba prema vama on tražili nešto kao da je na sat da se stvori bolji ugao prst. Kao i većina ljudi dešnjaka, mi smo to objasnili ovako krug (čovjeka na lijevoj strani te, koristeći svoju desnu ruku). Da li si spreman? Koristite korake i (doduše sažetak) slike na pravo da se ide.

1 Odvojite stidnih usana.

2 Pažljivo uvucite klitorisa haube gore sa dlana.

3 Sidro klitoris sa svojim desnim palcem držeći haube nazad.

4 Vodite ga da stavi svoju lijevu ruku pod svoj bum, sa dva prsta ispod svakog obraza, a palcem odmara na, a ne u, baza ulaza u vaginu. Ovo se zove prsten introitusu (znamo da zvuči kao Jason Statham film). Radim ovo djeluje kao sidro i pomoći da se osećate opušteno. Sada dolazi važan dio: pronalaženje "gornji kvadrant" svog klitorisa, što je malo područje prepuna hiljada nervnih završetaka. Recite svom partneru da zamisli gleda direktno na vaš klitoris od između nogu, tako da je vrh klitorisa kao 12 na sat lice. Vodite ga pronaći 01:00 - idealno mala udubljenja ili džep između haube i svoj klitoris - s kažiprstom i početi milujući koristeći najlakši dodir moguće (mislim dvije stranice papira što je dubina pritiska), a samo 1,5 mm ili tako kretanja. Vrh prsta je bolji od podloge. Neka moždanog udara konstantnom brzinom u trajanju od dvije do tri minute - to je u redu da promenite brzinu između perioda. (Ako leđima može umoriti, on može pokušati spremaju svoju lakat protiv desnu nogu.)

5 Nakon 15 minuta su se, na kraju sa "uzemljenje". Nema nikakve veze sa kažnjavanjem tinejdžerima, to je samo novog doba termin za ublažavanje te iz iskustva, koji jednostavno izbjegava fiksacija na tome punom zamahu orgazam kao zatvaranje. Vodite ga da izvrši pritisak dole na pubične kosti i više prema glavi, koristeći ruke preklapaju. Vi diktirati pritisak. Većina žena pronaći najjači pritisak najviše ugodno. Možete naći želite sada imaju seks. Ne dozvolite da nas zaustaviti.

ANATOMIJA VAŠE ORGASM Šta se dešava o tome kada idete za veliki OH-OHHH!

Predigra: Tvoje srce stopa ide gore, i glave krv direktno na vaginu i klitoris. Vaginalni zidovi luče kuglice podmazivanja koje počinju da se sve veći i protok zajedno.
PRIBLIŽAVA: Vaša vagina je u pokretu: donji dio sužava za držanje penisa; gornji malo širi da joj da negdje ići. Bradavice rade svoj najbolji metak utisak.
Još malo: neverovatnu količinu živaca i mišića napetost gradi se u genitalijama, karlice stražnjice i bedara, sve do...
DA DA DA! Vaše telo sve oslobađa kada materice, vagine i ugovor anusa u intervalima od 0,8 sekunde, aka svoj orgazam. Pojačati ga diše kroz usta i svjesno opuštanje vaše karlice.
NAKON: To lijepo topli sjaj. Holandski istraživanje je pokazalo mozga područja uključuju strah su deaktivirani tijekom orgazma, plus vezivanje hormon oksitocin se otpušta.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Pitanje: moj partner ne traje dugo u krevetu. Ja sam zabrinuta - šta možemo da uradimo?

Post Ljubav

10 znakova da ste sada cuffed (ili cuffing someone) trenutno

Post Ljubav

5 stvari koje nisi znala za seks

Post Ljubav

21 dan izazov: dating 2 nedelje

Post Ljubav

6 savjeta kako bi začinili svoj ljubavni život

Post Ljubav

Telo poželelo

Post Ljubav

Hajde da to uradimo: vašu listu za seks

Post Ljubav

8 stvari koje srećni parovi rade svake nedelje

Post Ljubav

Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: čarobnjak za pinball

Post Ljubav

Zašto nastavljate da date momke koji vole sebe i vikend vesti

Post Ljubav

Kako izvući savršen striptiz