Vrhunski quickie | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Vrhunski quickie

Vrhunski quickie

Savjeti iz ekspert za veze dr Becky Spelman o tome kako da se uklopi seks u svoj raspored - bez obzira koliko zauzeti, umorni ili pod stresom ste.

Da li ste previše pod stresom, umorni ili preopterećeni dobiti zauzet između listova? Nisi sam. Prema nedavnom istraživanju National Survey of Sexual stavova i životnih stilova, žene širom zemlje se suočavaju oštar pad u seksualne aktivnosti, s našim modernim i užurbanog načina života dijelom krivi za to. 

Ti si zauzet, dobili smo ga. Ali, propustili na seks, vi se propuštaju neke vitalne zdravstvene prednosti. Seks je dokazano da ublaži bol, smanjiti stres i povećati naš imuni sistem, warding off prehlade, infekcije, pa čak i depresije. I ne samo to, ali može nam pomoći da spali nekoliko kalorija!

Parovi koji imaju redovan seks su sretniji jer pomaže da se osjećamo povezani sa našim partnerima, objašnjava ekspert za veze dr Becky Spelman. 'Seks je najintimniji stvar koju možete učiniti sa svojim partnerom. Tako što običan seks i postizanje vrhunac sa svojim druga polovina, vi ne samo da povezuje se sa svojim partnerom, ali vi i oslobađanje endorfina -. Koji je, pak, da vas srećniji '

Zvuči dobro, ali ako je vrijeme putovanja vila staje da vam dati dodatni par sati u danu, kako možete uklopiti seks u vaš zauzet raspored?

Rješenje je jednostavno. Morate pronaći način da dođete do vrhunca - ali brzo! Evo nekoliko ideja iz stručnjak o tome kako bi se ubrzao proces.

Problem: Previše si umoran

To je bio dug dan. Jedina stvar koju želite učiniti je otići u krevet - da spavam, to je! Jednostavno nema šanse da pozove dovoljno energije da postigne velike O večeras, zar ne? U pravu!

Rešenje: GO razraditi

Prema dr Spelman, vježbe ab je savršen pripreme za seks. Vaš rad out će stimulisali živaca koji prolazi kroz na karlicu, i oni se dobro endorfina će biti struji kroz vaše tijelo. Zato prestani tim nogama, propalicama i Tums klase nakon posla - vaš libido će vam zahvaliti. 

Ali to nije samo ab vježbe. A University of Texas istraživanje pokazalo je da žene koje su završili samo 20 minuta kardio vježbe su više pobudila kasnije od žena koje nisu ostvaruju.

Dakle, iako vaš mozak može biti iscrpljen, vaše tijelo već zagrejan i spreman. Kad dođete do toga, kaže dr Spelman, možete naći zapravo vrhunac brže, bez obzira na vaš nedostatak motivacije!

load...

Problem: Previše si zauzet

Ti si samo kroz vrata i čak i ne imati dovoljno vremena da se istušira i oblači se prije nego što morate ponovo požurite da pokuša biti na tri različita mjesta odjednom. U međuvremenu, vaš partner je samo kao zauzet kao i vi, što znači da ima dovoljno jedva vremena da pravi razgovor, a kamoli da nestašni. To se nikada neće dogoditi u žurbi sada, zar ne?

Rešenje: Get malu pomoć

Spicing stvari sa seks igračka nije samo zabavno, ali to je također odličan način da se poveća intenzitet i do vrhunca koji mnogo brže. Dr. Spelman preporučuje upotrebu seks igračka poput massagerthat We-Vibe 4 para 'poboljšava seks za oboje istovremeno. Nosite ga tijekom seksa za dodatnu stimulaciju na svoj klitoris i G-točka, a on se uklapa u ispod da dijele vibracije. Je pojačani osjećaj je siguran vatra način da vas oboje zadovoljiti i olakšati veliki finale, čak iu kratkom roku.

'Ni jedan drugi proizvod može stimulirati kako G-točka i klitoris istovremeno, sve dok imaju seks i stvaranje zadovoljstvo za čovjeka kao dobro ", kaže dr Spelman. 'Ova igračka ćete dobiti mnogo parova uzbuđen -. Posebno ako su ženski ikada imali problema sa vrhunac, ili želi intenzivniji orgazam'

load...

Problem: Previše sam naglasio

Imali ste užurbano danas i sutra će biti više isto. Jedina stvar koju razmišljate o je to važno intervju za posao prezentaciju klijent sastanak sa svojim šefom. Ste pod stresom sa velikim S, što znači da niko ne postaje sreće večeras.

Rešenje: Opustite se uz pravo potisak

Seks je zapravo savršen lijek za stres i frustracija, kaže dr Spelman. Osim toga, orgazam može smanjiti krvni pritisak i imaju sedativ i opuštajući učinak, što znači da je dobro usmjerena na brzaka može biti upravo ono što je doktor naredio. 

Prema dr Spelman, kako on gura može napraviti ili break uspješan sesije. Povede tako što na vrhu, kaže ona, i kreću u krugovima, a ne gore i dolje. To će zadržati onoliko baze njegov penis u kontaktu sa vama moguće. Kratko i plitko prodore, a ne duboka i brza, mogu brzo izazvati intenzivan orgazam. 

Problem: Ne mogu isključiti

Dakle, vi leži u krevetu, razmišljajući o tome današnje događaje i mentalno provjera sa liste zadataka istovremeno prelistavanja e-pošte na telefonu i razgovarao sa svojim partnerom - zvuči poznato? Sa milion i jedan misli u glavi, jednostavno nema prostora za seksi vremena.

Rešenje: Svjestan seks

Prije svega, se okrenuo na pretvarajući telefon isključen. Studije pokazuju da je korištenje elektronskih uređaja prije spavanja ometa san. Loš san = nervozan i razdražljiv, što i nije baš pogodno za seks, sada je to?

Dobro je. Dalje, probati na umu seks. 'Previše razmišljanja tijekom seksa može uvelike smanjiti šanse imaju orgazam,' objašnjava dr Becky. "Ovo je mjesto gdje bavljenja umu seks zaista može pomoći da se opustite u ugodno orgazam. '

Kako da vježbate na umu seks? 'Počnite fokusirajući se na disanje, a ne na svoje misli. Svaki put kada vaš um udaljava, ponesite fokus natrag na svoje disanje ili bilo šta što se događa u sadašnjem trenutku i osjećaja zadovoljstva. To će pomoći da se opustite, uživajte u trenutku i postići orgazam. '

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Više nije u raspoloženju za seks? Ovo je možda razlog

Post Ljubav

Jednom varalica, uvek varalica? Evo šta nauka ima da kaže

Post Ljubav

Ovaj 5-dnevni plan će vašu masturbaciju igrati do sledećeg nivoa

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: širi orao

Post Ljubav

21 dan izazov: dating

Post Ljubav

Ključ za veliki seks, prema zoe saldani

Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

Ovako je dugo većina parova čekaju da imaju seks po prvi put

Post Ljubav

7 čudnih razloga zašto se osećate potpuno blah o seksu

Post Ljubav

4 sokove recepte da probudite svoj libido

Post Ljubav

To je koliko seks traje većina parova