Zašto je doručak najbolje vrijeme za prve datume | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Zašto je doručak najbolje vrijeme za prve datume

Zašto je doručak najbolje vrijeme za prve datume

Uspon i sjaj, to je vrijeme ljubavi nalaz

Scott Power je novinar zdravlje i romantike. Evo, on dijeli Upravo zato, za njega, čini prilično jedinstven po prvi put datum će biti dobro radi.

Nedavno sam otišla na prvi sastanak prije 09:00. Ujutro. Razgovarali smo za malo i ima problema zakucavanje niz noći smo oboje mogli izaći, dobiti nešto za piće zajedno, i upoznaju jedni druge.

Oni pola u šali rekao da treba samo ispuniti za doručak jednog jutra, ali onda smo razgovarali malo o tome i složili se činilo kao dobra ideja ili barem bolji nego zakazivanja prvi sastanak tjedna niz liniju.

Zajednički smo neke avokada na tost, meko kuhana jaja i nekoliko odličnih razgovor - što planiramo uskoro nastaviti na drugom sastanku. Drugim riječima, to je bilo super, ako nekonvencionalan.

load...

Evo šest razloga zašto mislim da je tako dobro.

1. Manje PRE DATUM ANKSIOZNOST

Kao neko ko često pati od ekstremne anksioznosti o životu u cjelini, Mrzim da idem na prvi termin nakon što sam stavio u punom dana rada, ili jednostavno samo postojeći-prvenstveno jer sam provesti većinu dana nervozan i uznemiren. To može doći do tačke kada ću otkazati termin na dan samo zato što ne želim za paniku u vodstvu-up.

Ako mislite o tome, to je malo čudno da se uspostavi iskustvo end-of-dan koji je, iskreno, najvjerovatnije biti neugodno ili čak užasno.

2. SI FRESH

Ja sam u potpunoj suprotnosti sa ranoranilac, ali ja sam i dalje uvek spreman da se ponašaju koherentno ujutro nego sam nakon dugog dana rada - osim ako se osećam loše za trošenje i potrazi za Ultimate lek za mamurluk.

load...

3. Ako datum ide dobro, pa tako i ostatak dana

Znate li koliko je velika to izgleda kad idete kući noću nakon uspješnog prvom sastanku? Leptiri u stomaku nekako osjećaj. Kad dođeš kući i obično si tako uzbuđena da ne mogu ni spavati.

Zamislite kako bi to bilo kao da u toku radnog dana. Znam kad sam imala veliki datum doručak, pokazao sam na poslu u velikom raspoloženju. Ljudi pozvao me na to, pa sam morao da im reći o tome kako sam proveo jutro i zašto sam sada potpuno novi zastupnik doručak datuma.

4. Ako krene po zlu, barem znate dan može samo da bude bolje

Ovo je nedvojbeno mnogo bolje nego završava dan na strašan komentar.

5. Nećete pijani budalu od sebe

Podignite ruku ako ste ikada napio na prvom sastanku i zabrljao cijelu stvar. Isti - to je u suštini moj hobi.

Ali ako idete na doručak, verovatno neće piti. A ti ne očekuje. Ako napravite izbor da ne piju na prvom sastanku u baru ili restoranu, to obično postaje velika stvar. Samo budi, bez alkohola potrebno.

U vrijeme doručka, međutim, to nije problem.

6. Očekivanja su LOW

Na prvom datuma, tu je uvijek u osnovi pitanje: Hoćemo li završiti dijeljenja Uber kući? Kada je sastanak doručak, imate specifičan mjesto biti na određeno vrijeme, što bilo kakve glupirati nemogućim.

I znate šta? Ako to ide dobro, možete biti drzak i predložiti imate dva datuma u jednom danu-od kojih je drugi će se dogoditi nakon posla, kada će alkohol teče i možete oboje biti otvoren za mogućnost završetka više romantično.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Ipak osjećaj sigurni prvi termin? Bacite pogled na 6 savjeta kako biste dobili preko First Date Frightand Kako da se vrate na za zabavljanje Scene Nakon suše

Povezane vijesti


Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

Postoji nešto što se zove kôd priloga i objašnjava kako se ponašate u odnosima

Post Ljubav

Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date

Post Ljubav

Jedini 3 razloga koji bi trebalo da se vratite zajedno sa bivšim

Post Ljubav

12 saveta za upoznavanje sa ljudima koji su sreli svoje značajne druge na aplikaciji

Post Ljubav

Decodiraju njegov jezik tela

Post Ljubav

Razlog zbog kojih ne dostižete orgazam

Post Ljubav

Kako vaš pametni telefon utiče na vaš seksualni život

Post Ljubav

Zašto nastavljate da date momke koji vole sebe i vikend vesti

Post Ljubav

4 sokove recepte da probudite svoj libido

Post Ljubav

17 načina tehnike može povećati vaš seksualni život

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: čarobnjak za pinball