Zašto je najnoviji Holivudski split bolji za gwen stefani od gavin rossdale | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Zašto je najnoviji Holivudski split bolji za gwen stefani od gavin rossdale

Zašto je najnoviji Holivudski split bolji za gwen stefani od gavin rossdale

Iako nije razvod nikad lako, kada je u pitanju njihovo zdravlje Gavin Rossdale mogu pronaći split teže nego Gwen Stefani.

Gavin Rossdale i Gwen Stefani su najnoviji holivudski par koji najavljuju da se razvode.

Ovaj bračni par - koji su bili u braku gotovo 13 godina - najavio je split navodeći: "Dok nas dvojica su došli do međusobnog odluku da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo partneri u roditeljstvu i posvećeni da zajedno odgajamo tri sina u sretan i zdrav okoliš.

"U tom smislu, mi poštovanjem privatnost iz medija u to vrijeme."

Imajući to na umu, zanimljivo je razmotriti istraživanje koje je izašao ranije ove godine da je utvrdio da je brak mnogo bolje za zdravlje muškaraca nego žena.

Orijentir istraživanja University College London, London School of Economics i London School of higijenu i tropsku medicinu otkrili da neudate žene ne trpe iste negativne efekte po zdravlje kao neoženjeni muškarci.

load...

Kada gledamo biomarker za srce problema, naučnici su otkrili da neoženjeni muškarci imaju 14% veći rizik za razvoj pitanja dok je za žene nije došlo do promjene da li u braku ili ne.

I ne samo to, za neke, razvod je čak utvrđeno da je koristan za zdravlje žena.

Žene koje se razveo sredinom ili krajem 20-ih godina su imali 31% manje šanse za metaboličkog sindroma, u odnosu na one koji su ostali u braku.


Zašto svi tako slomljenog srca zbog Miss Piggy I Kermit je Break-UpPsiholog otkriva zašto se svi osjećati kao da je to "još najgore celeb Splitu! '

Gdje ste bili kad ste čuli vijest? Miss Piggy i Kermita najavili su razbijena na Facebook-u i svijetu je slomljenog srca.

load...

Pa zašto je to, sa parovima osoba najavljuje svoje razdvajanja lijevo, desno i centar smo toliko tužnije o par lutaka?

Kao najbolji komentar na najavu predstave Miss Piggy, imali smo puno ljubavi za ovu vjerovatno duo.

Dakle, razgovarali smo sa fiziolog Marisa Peerto saznati samo zašto svi smo osećali kao posegnu za tkiva.

'Miss Piggy i Kermit su meč je na nebu dijelom zbog toga što i apsolutno bez obzira na činjenicu da oni nemaju ništa zajedničko, to su potpune suprotnosti, nemaju isti ukus, ona je veća od njega i snažniji i yet- -Oni naći ljubav.

"I to su nam svi se nadamo da smo i mi dio nedostaje čak i ako nemaju ništa zajedničko možete pronaći.

'Čak i ako smo iz različitih zemalja (vrsta), ne izgledaju isto, ne volimo iste stvari, ljubavi bi bilo dovoljno da se to radi.

'Kermit obožavala Miss Piggy i to je ono što svi želimo, a sada kada su se razbijena, to je razbio naše snove koji vole će učiniti sve rad i nadmašiti sve prepreke. "

Joj, momci - ljubavi stvarno ne pokori sve?


Ovi su najpopularniji Men Na Dating SitesJesu li vaše pravo prevlačenja sve vrste predvidljivo?

Kao dosadan kao listanju (lijevo) satima mogu dobiti, da li ste ikada prestao da razmotri ono što je čini udahni i dati nekome šansu?

Ispostavilo se, izvan izbor slika (sa bebama, štenaca, tigrovi ili majke), si vjerovatno će biti izbor na osnovu njihove kose.

Prema istraživanju WhatsYourPrice.com, plavuša je zapravo najmanje popularna boja kose za muškarce.

U prosjeku, plavokosi momci dobiti tri datuma mjesec dana, u odnosu na 10 za muškarce sa smeđom kosom i sedam za muškarce sa crnom kosom.

Čak i sive kose gospodo dobio više - dobiti u prosjeku šest datuma.

Brandon Wade, osnivač Koja je vaša cijena sajt za upoznavanje, objasnio Elite Dnevno: 'Oni koji uzimaju svoje zabavljanje život ozbiljno vjerovatno upravljanje daleko od ove vrste momak iz straha da su samo u potrazi za ljetni flert.'

Pitamo se da li bi ista statistika odnose se na Tinder. (Ili nekom drugom mjestu koje ne dogovoriti termin na temelju cijene!)


Gdje Romance And Running Upoznaj: Nećete vjerovati ovaj prijedlogAko vam se sviđa preko vrha prijedloge i trčanje, ovaj prijedlog će vas oduševiti

Bez obzira da li želite grand prijedloge ili pronaći ideju užasno otrcano, jedina stvar koju svatko može cijeniti o ovome je trenutku i predanost koja je otišla u njega.

Running entuzijasta Neil Taytayan, odlučio je da njegova i njegova djevojka koristiti Chelle je zajednička ljubav prema lupa trotoara na pop pitanje.

Koristeći Instagramand trčanje GPS Tracker aplikaciju je sastavljena pisma potrebno da pita svoju djevojku da se uda za njega.

Račun bio objašnjava jednostavno: 150 km, 21 lokacija, 1 pitanje.

Dakle, koliko dugo se to Endevour ga odveli? Više od godinu dana!

Kao što smo rekli, čak i ako ste više od jednog, predlažem da mi je kod kuće na kauču tip devojke, moraš da te kapu na broj sati je stavio u.

Možete provjeriti ga u sve što slava na Insta accountor na #cnproposal.

Oh, i ona je rekla da.


load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Razlog zbog kojih ne dostižete orgazam

Post Ljubav

6 savjeta kako bi začinili svoj ljubavni život

Post Ljubav

Hajde da to uradimo: vašu listu za seks

Post Ljubav

Šta znači starosna razlika za vašu vezu?

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: uporan građanin

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: baletni plesač

Post Ljubav

Decodiraju njegov jezik tela

Post Ljubav

10 najvažnijih za povratak na scenu (i seks) nakon suše

Post Ljubav

Bolji seksualni trening

Post Ljubav

Najbolji seks igračke

Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks