5 wellness tragova kojeg sijaju | BA.GlobalScienceCollaboration.org

5 wellness tragova kojeg sijaju

5 wellness tragova kojeg sijaju

Pokušali smo, testirali smo i mi nismo uvjereni - na 5 wellness trendove koji rade dobiti WH pečat odobrenja

Ukoliko je predmet linije od stotina štampu tima dobiju bile istinite do sada ćemo biti zdraviji od Gwynnie, zdraviji nego Ellieand kao miran kao Emma. Avaj, za svaki proizvod koji povećava wellth postoji proizvod koji je diskutabilno za naše zdravlje. 

Ove godine smo podržali quinoa, moćni protein-upakiran seme koje misli da je to zrno; rabljene kokos da poveća naše ljepote gameand otkrio gymwear sa AIRCON.

Naći ćete ih smattered preko našeg magazina stranice, online i društvene sadržaje. Što nas dovodi na zdravlje slomljeni delovi da nam ne navijam za vas. 

load...

Spustite se otkriti fitness i hrana fads ove godine do sada. 

- Zdravlje Waters - 

Aloe vode

TUŽBU

Da su ovi zdravstveni vode su bolje za tebe od regularnih voda iz slavine. Proizvođači kažu da aloe vera se zna da podržavaju dobro zdravlje i probavu uz pružanje energije.

PRESUDE

U prosjeku 500ml bočica sadrži vodu, 30% aloe vera i aloe vera u prahu, ali je treći sastojak je šećer od šećerne trske - to je 47.5g šećer, gotovo dvostruko više od Svjetske zdravstvene organizacije idealan dnevni preporuka 25g.

Kaktus vode

TUŽBU

Napravljen od soka od opuncija (bez bodljikavim bita), ovdje je veliki remi je betalaini. To su crveni pigmenti, takođe nalazi u cikle, koji su off-the-skali antioksidanata.

load...

PRESUDE

Jesti cijeli voća i povrća će imati veći sadržaj antioksidanata nego vađenje i manipulacije nervozom! Plus, 330ml kartona sadrži 9g šećer, pa polako.

- Organska vina - 

TUŽBU

Biti ovjereni organske, vino mora biti proizvedeno u skladu sa veoma strogim propisima, koji uključuju davanje pesticide u širokom luku. To je rekao, prošle godine, francuski studija od 92 vina, uključujući organsku one, utvrđeno prisustvo 33 pesticida kemikalija - sa manje, ali ipak neki, u organskoj vina.

PRESUDE

"Organska certifikacija nije nužno garancija od najčistijih vina možete dobiti", kaže Mark Pardoe, kupnje direktor trgovac vinom 'Berry Brothers i Rudd. Mnogi proizvođači vina ionako prate organski režima, samo ne u mjeri koja bi ih dobiti certifikaciju.

Za manje hemikalija, idu na biodinamički vina, kao što su Domaine Zind-Humbrecht Zind ($ 17.99, Waitrose), proizvedeni poljoprivredne tehnike daleko više u skladu s prirodom. "Ako pokušavaš napraviti najbolje moguće vino, to je očigledno mjesto završiti", Pardoe says.Time da stavi čep u nju!

- Puž Facial--

TUŽBU

Puževi su sada puzeći preko čela u Aziji Top Spa klijentela već neko vrijeme, zaglađivanje bora jer oni idu. Zvuči grim, ali možda smo samo sporo uhvatiti - na kraju krajeva, puževa sluz je se u medicini koristi kao daleke antičke Grčke. Ali ono što su svojom ljepotom vjerodajnice? "Puževi su poznati da se proizvede sekret bogat proteinima, hijaluronske kiseline i antioksidante", kaže stručnjak za kožu dr Terry Loong, koji stimuliše kolagena i elastina formacije, pomažući da se smanji fotostarenja. Puž sluz je već pronašao put u čitav niz proizvoda za njegu kože, te je odobren od strane poput Katie Holmes.

PRESUDE

Ali istraživanja u stvarno lice je do sada bio ograničen. "Rezultati iz novih lica poput ovih će vjerovatno biti više opservacionoj, a ne na osnovu znanstvenih dokaza", kaže Loong. I dok postoje dokazi da dokaže da radi, ne bi iz džepa.

- A Certain vode Full of Vitamini -

TUŽBU

Njihovoj web stranici kaže: "U suštini, essentialness ovog esencijalnog je prilično bitne." Hu?

PRESUDE

Osim 31g šećera u svakoj bočici (sve iznad 22.5g je visoka), oni sadrže 150% vašeg RDA vitamina C. Besmisleno kao što ćete upravo pišam se višak. Držite se vode. Ili vodu sa limunom. Ili vodu s mjehurićima. Možete dobiti naš drift. 

- 2 zdravlja dopunama koje ne vrijedi se pojavljuju -
 

Ketoni maline

TUŽBU

Da oni pomažu povećati rezultate gubitak težine dramatično i može smanjiti masne naslage u krvnim sudovima.

PRESUDE

Tu je nula dokaza koji bi podržali ove tvrdnje. Jedini funti da ćete biti gubitka je iz svog novčanika. Mi ne i neće podržati ovaj dodatak. 

Vitamin E

TUŽBU

To će zaštititi vaše ćelije od oksidativnog stresa.

PRESUDE

Ponekad možete dobiti previše dobra stvar. Osim ako su s dijagnozom nedostatak E vitamina, izbjegavajte to po svaku cijenu jer to može dovesti do tromboze i krvnih ugrušaka.

load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 razloga za težak vaginalni pražnjenje

Post Zdravlje

6 vrsta čudnih (ali i kul) stvari koje niste znali za spermu

Post Zdravlje

6 grešaka u masturbaciji koje podrivaju vaš orgazam

Post Zdravlje

7 naučno dokazanih načina da bude sretnija osoba

Post Zdravlje

7 mita o vašim ženama u labu su zbunjene

Post Zdravlje

Oslobađanje bolova u periodu: 15 trenutnih popravaka

Post Zdravlje

Prva pomoć za mentalno zdravlje: kako tražiti pomoć bez odlaska svom šefu

Post Zdravlje

Iznenađujući efekat društvenih medija na nivo stresa

Post Zdravlje

Novi pametni tampon se razvija u SAD

Post Zdravlje

24 najboljih suplemenata za gubitak masti, metabolički podsticaj i još mnogo toga

Post Zdravlje

Kako pomoći nekome sa depresijom i ne čini mu neprijatnim

Post Zdravlje

5 koraka za premlaćivanje super alergija (sijena)