8 hirurških hakova za napajanje vodene igre | BA.GlobalScienceCollaboration.org

8 hirurških hakova za napajanje vodene igre

8 hirurških hakova za napajanje vodene igre

Voda čekaš?

Naravno, na vrijeme može biti kao nestalna kao svoju ljubav za dvostruko denim, ali gregorijanskom kalendaru kaže ljeto je ovdje. Tako da se izbjegne nesvestica Tube, ispucale usne i 'bitchy žedan lice', moraćete da piju opterećenja jasne stvari; voda, aqua, H2O - što god želite to nazvati - evo kako da ga u tebe. Stat.

Vlažna, mokra, vlažna

Kolika je voda? Možete kupati u njemu, pliva u njoj, kuhati s tim, donose mora majmuna na život s njim - i piju to vam daje mnoštvo koristi. Dopunjavanja svoj hidratacija je od vitalnog značaja za način na koji vaše tijelo djeluje. Mnogi od nas su krivi za zaboravljajući da piju vodu, ali ako si čak toliko kao 1% dehidrirana, svoj pad mentalne sposobnosti, prema James Hardy, fitness i lifestyle trener i osnivač LiveFit. I vaše sportske performanse ide nizbrdo kada je dehidracija dosegne 3% - ne izgleda mnogo, ali to bi moglo biti ono što dobiva između vas i vaše mjesto u 10k. 'Da shvatim koliko vode trebate piti svakodnevno, pomnožite 0.033 vaše tjelesne težine [kg] ", kaže Hardy. "Dodajte tome 1 litru vode za svaki sat vježbanja radite."

load...

To može biti malo misiju na umu da bi dopunjavanja svoj kvote hidratacije - i vrlo lako zaboraviti da pije. Tako smo došli do liste načina da poveća svoj hidrataciju igre. U samom duboko riječi Derek Zoolander: 'Voda je esencija vlage... I vlage je suština ljepote. "

1. Koristite aplikaciju za praćenje vaš napredak

Waterloggedhelps da pratite i analizirati potrošnju vode - pa čak i gunđa da popijete piće sa blag podsjetnik.

2. Neka bude pjenušavo

Voda ide dolje mnogo bolje kad je otmjen, draga. Uhvati se novi gladak Sodastream Power, koji dodaje malo tszuj (od lagano pjenušava intenzivno vesela) sa svojim još uvijek vode u manje od pet sekundi. Zveket.

load...

3. Pijte na slamku

Ne prestani dok ne probaš. Ima nešto pijuckate na slamku koja čini sve zabavno.  

4. Time svoj gutljaj stopa

Potreban vizualni o tome koliko ste pili? Koristite ovaj Vlak Insane Detox Timerbottle kao hidrataciju mjerilo. Ima vremenske oznake na svakih sat vremena 08:00-07:00. 

5. Uključite vino u vodu

Ne obrnuto (nisi Isusa). Datum noć? Zaboravite Chablis; umjesto toga pokušati uparivanja bijele brancina uz čašu mineralne vode. Štedite kalorija i gotovinu. Dvostruko whammy. 

6. Infuse piće

Dosadno nedostatka ukusa? Smreka to sa voća, povrća ili bilja. Servirati u vrč sa malo leda ili ako si slobodan u teretanu, uzmi ovo Infruition Sportswater boca, $ 15.99, što vam omogućava da pijuckati na voće medley infuziju dok ti busting out ponavljanja.

7. Jedite vodu

Hidratacija ne samo da dolazi u tekućem obliku. Možete vrh svoj nivo H2O jedući hranu bogatu vodom, kao što su celer, krastavci, jabuke, lubenice i juhe.

8. Dodajte malo začina u vaš život

A mali trik zanata. Pospite malo čilija na vaše jelo dodati taj dodatni udarac, koji će vas baca nazad vode. Bonus: to će povećati vaš metabolizam.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 načina zaustavljanja udara svakog jutra

Post Zdravlje

Realnost života sa simptomima endometrioze

Post Zdravlje

Lični trener koji je prošao 8 godina bez vremena - i vratio ga

Post Zdravlje

5. decembar: 3 načina savršavanja umetnosti upravljanja vremenom

Post Zdravlje

Advokat za samo-ljubav koristi instagram da savršeno pokaže šta depresija stvarno izgleda

Post Zdravlje

Kako trenirati koliko vam treba san i ostale vesti

Post Zdravlje

5 vrsta vaginalnih mirisa za koje biste trebali znati - i šta oni znače za vaše zdravlje

Post Zdravlje

5 briljantnih bebi proizvoda za koje svaka mama mora znati

Post Zdravlje

3 poznate osobe postaju stvarne zbog čega su imali operaciju za smanjenje dojke

Post Zdravlje

Tačno šta da radite ako zaboravite da uzmete pilulu za kontrolu rađanja

Post Zdravlje

10 lepota kupuje za bolji san

Post Zdravlje

10 znakova karcinoma jajnika o kojima bi svaka žena trebala znati