Anksioznost tela bebe - kako razvijati svoj način razmišljanja sa svojim oblikom | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Anksioznost tela bebe - kako razvijati svoj način razmišljanja sa svojim oblikom

Anksioznost tela bebe - kako razvijati svoj način razmišljanja sa svojim oblikom

Naš novi stručnjak o tome zašto je u redu da se osjećaju čudno što se vaše vježbe rutinu jer si trudna.

Dobrodošli na prvi Anya Lahiri je novu seriju članaka za WH. Ovdje je Barry je Bootcamp Master Trainer dijeli lični uvid u to kako možete ostati u formi u vidu i mišića kao tijelo prolazi kroz svoje Najveća promjena - trudnoće.

Neću da lažem: sazna da sam više od četiri mjeseca pregnantwas veliki šok.

Ja sam bio u najboljoj formi sam ikad bio u - zahvaljujući redovnoj obuci i pas šetnje - i ja osjetio normalno. Nisam ni znao da raste ljudsko.

Bilo je to nakon što je šok nestao međutim, da su se stvari promijenilo. Prvo, bilo mi je mentalno teško da ja više nisam bio onaj zadužen za koliko je moje tijelo izgledalo ili osjetio. Bio sam uzbuđen da preuzme ulogu mama-to-biti, ali nisam htio da blokira otkazati sve moje workouts- na kraju krajeva, to je moj posao i ono što većina mojih nedelje proveli.

load...

Voleo bih da vidim ljude postavljanje slike o sebi cvatnje u trudnoći, a ja sam pomislio: "O, moj Bože što se događa sa mnom?"

Da bi moje tijelo i mozak u ravnotežu morao sam da se podsjetim da pustiti - od treninga, objesiti-up i anksiozni misli - često najteža stvar, pogotovo ako ste bili sljedeći plan trening skupa dobiti rezultate koje želite.

To je rekao, društveni pritisak osjetio žene da prestanu exercisingbecause dvije plave linije ne pomaže.

Trudnoća nije vrijeme da se obuku maraton, niti kreću u novu HIIT program (u prvim mjesecima morate osigurati da ne pregrijati). Ali, možete zadržati exercisingand je ovo ostvarenje koja pomaže ako si nervozan zbog devet mjeseci prije. 

load...

Lično, našao sam tako inspirativno vidjeti trudnice dolaze u Barry i dalje ostvaruju. Samo sam ih savjetovati da, ako oni imaju umorni dan ili osjećati kao da to ne mogu, jednostavno ne radi to. Sada je vrijeme da slušate svoje unutrašnje energije barometar.

Ako ste me pitali moj najbolji savjet - i učenje - o ostvarivanju kada pregnantit bi bilo ovo: da je veoma važno da se ne sebi teško jer je drugačiji za svakoga. Vaše telo će se promijeniti, vaš trening će se promijeniti (još da se na ovom sljedećeg mjeseca) i svoje ciljeve će se promijeniti. I to je u redu da se osjećaju zabrinuti o tome. Nemojte samo podleći pritisku da je jedini vježbe možete naizgled učiniti je joga. Dobiti sebe veliku PT sa iskustvom u obuci trudnoće i dalje možete trenirati sve do kraja.

Anya Lahiri, Barry je Bootcamp Master Trainer i Nike Elite Master Trainer, dio je WH squadand naš stručnjak za dos, village i svi koji se nalaze između bita obuke trudnoće.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Probudila sam se svako jutro u 4 sata nedeljno - evo šta se desilo

Post Zdravlje

Tim otkrivaju svoje zadovoljstvo na internetu

Post Zdravlje

Menstrualni čašak: 6 stvari koje treba da znate o mesečniku i više

Post Zdravlje

Nove fotografije mame pokazuju stvarnu evoluciju tela posle bebe

Post Zdravlje

Najbolje tri vežbe trudnoće treba da radite

Post Zdravlje

Da li vam kontrola roditelja stvarno teži?

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o promeni brenda tampona

Post Zdravlje

10 lepota kupuje za bolji san

Post Zdravlje

10 faktora koji vas čine većim rizikom od razvoja raka dojke

Post Zdravlje

Kako se nositi sa anksioznošću kada se osećate preplavljenim

Post Zdravlje

8 načina za zaustavljanje naprezanja sa spavanjem

Post Zdravlje

Možeš li da trpite zbog iscrpljenosti?