Da li biste testirali vašu gitaru? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Da li biste testirali vašu gitaru?

Da li biste testirali vašu gitaru?

Ne bum dogovora.

Testiranje krma za rak crijeva je aktivnost koju inače ne bi zakazali u svoj dnevnik, ali možda želite napraviti uma dopis da daju svoj dnevni pranja malo više vaše pažnje.

Raka crijeva je treći najčešći tip raka kod žena u Velikoj Britaniji (nakon raka dojke i pluća), ali ima drugu najvišu stopu smrtnosti, često zbog toga što simptomi su primijetili samo u naprednim fazama bolesti.

Postoji dobra vijest ipak. Kada se rak crijeva uhvaćen rano, tu je stopa preživljavanja 90% - što je sve razlog zbog kojeg bi trebalo da treba razmišljati o prelasku svoj izmet.

NHS preporučuje testiranje sebe za rak crijeva jednom godišnje, ali ako ste u visoko rizičnu grupu npr to radi u svojoj porodici, možda želite povećati učestalost testiranja.

load...

Ako smo uspjeli uvjeriti, najpogodniji način prikazivanja sebe je kupovinom digitalni kod kuće za praćenje komplet kao mjeru crijeva zdravlja Test ($ 34.99, dostupno na Čizme), koja je u stanju da otkrije prisustvo krvarenja u fekalija nevidljiv ljudskom oku. 

Onda je pravi 'zabava' počinje! testiranje kit uključuje prikupljanje uzoraka od tri uzastopna creva, odnosno definitivno vikend aktivnosti ( 'Žao mi je, momci! moram da nadoknadim neke veš').

Dva dana prije nego što počnete, morat ćete prestati jesti crveno meso (koja sadrži hemoglobin koji mogu izazvati lažno pozitivan rezultat) tokom cijelog perioda test.

Pshhh - jednostavno, zar ne? Vaša ishrana će morati da bude bogata vlaknima (naravno) i izbjeći neke sirovo voće i povrće kao što su, repa, brokula, hren, karfiol, dinja, paškanat i crvene rotkvice. To je dug popis, ali na sreću to ne spominje palačinke.

load...

Ne ulazeći u sve detalje u doo-doo, test uključuje stavke kao sticky kolekciju list koji ste priložiti wc daske, sampler i kasete. Ne brinite, to nije tako strašno - samo mislim da je to lični put učenja o istezanje svoje granice.

Ako ste upravo uselio sa svojim partnerom, možda želite uzeti u obzir slanje ih sa listom kompliciranih poslova ( "Dušo, molim te možeš li pokupiti neke bez kofeina organski zeleni čaj i kombucha srdačnom? ').

Čak i ako ste proveli godine zajedno, i dalje preporučujemo ostavljajući vrata zatvorena kao gledanje nekog izvesti ovaj test je otpao čvrsto (bez dosjetka namijenjen) u kategoriju "stvari koje mogu nikada dovesti sexyback. '

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Postoji novi način spavanja paleo

Post Zdravlje

Ekskluzivna: beba elegantna tehnika barre trening video

Post Zdravlje

Veštački čekići

Post Zdravlje

Zašto dijetalna pića šteti vašoj plodnosti i šta bi trebao imati umjesto toga

Post Zdravlje

Kako hormoni utiču na vaš apetit, težinu, spavanje, raspoloženje i još mnogo toga?

Post Zdravlje

Sezonski afektivni poremećaj: 5 načina da se pobedi zimski bluz

Post Zdravlje

Vježba trudnoće - 9 načina da se olakšate

Post Zdravlje

Modni urednik za izradu kompletnog dela 24-7

Post Zdravlje

Mišić koji trebate raditi za bolje orgazme

Post Zdravlje

8 načina da pilula utiče na vaše telo

Post Zdravlje

Ako klik na olovku pogreši vas, možda ste genije i druge vesti

Post Zdravlje

Pokušao sam 6 alarmnih satova da izlečim moj problem sleganja - evo šta se desilo