Ekskluzivna: beba elegantna tehnika barre trening video | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ekskluzivna: beba elegantna tehnika barre trening video

Ekskluzivna: beba elegantna tehnika barre trening video

Ekskluzivni, full Sleek Tehnika beba Barre treninga (to možete učiniti prije, za vrijeme i nakon trudnoće)

Ako ste u potrazi za savršen pre, za vreme i posle trudnoće treninga, Barre razred Baby Elegantan Tehnika može biti dobro mjesto za početak.

Imamo naše ruke na ekskluzivnoj punoj dužini video jednog od njihovih jednostavnih at-home treninga za vas probati.

Dostupan kao dio izbor video bundlesfrom kraljice online baleta fitness, ovaj 14 minuta sjednica je dizajniran posebno kod trudnica i njihovih mijenja tijela na umu.

Provjerili smo u Flik Swan, ko-kreator Elegantan dobiti kašičica o tome kada i zašto da se u kontaktu sa svojim unutrašnjim prima balerina.

load...

Kada je uređaj u trudnoći Ovaj trening Pogodno?

Mi uvijek preporučujemo da provjerite sa svojim zdravstvenim lekara pre početka prenatalne režim vježbanja, posebno u prvom tromjesečju, ali kao i svi naši beba treninga, u Barre sjednica je dizajniran tako da vas od početka trudnoće kroz uključujući i treći trimestru.

Koje su ključne prednosti vježbe za trudnice?

Baletani imaju zavidno jak jezgra koja proizlaze iz samog baze trbušne mišiće dna karlice, a to je ključno područje kako bi jak tokom trudnoće, u pripremi za rad i nakon trudnoće previše.

Trudnice treba imati za cilj da to svjetlo, mali utjecaj kardio pomoći da zadrži trudnoću debljanje na zdrav, stabilan tempo, smanjiti umor, što je smanjio rizik od ozljeda.

load...

Bol u leđima je uobičajena prigovor za trudnice, ali se fokusira na pravilnom položaju zaista može pomoći s ovim. Barre ohrabruje kičme da se ojača i poravnajte pravilno dok vaši mišići se produžava, podržavaju i oblikovanje vaše mijenja tijelo.


Elsa Pataky Otkriva Perfect Fitnes za mame U Buggy i bebe Vježba VideoU potrazi za trening možete učiniti kao zauzet mama sa bebom i kolicima? Gledajte najnovije video Elsa Pataky je

Bivši WHcover zvijezda Elsa Patakyhas otkrila kako je ostaje u formi nakon tri bebe - težak trening odluka upotreba njenog buggy (između ostalog)!

Kao i pronalaženje buggy-friendly trčanje ruta, Elsa dokazuje da možete odabrati jedno mjesto i okrenite kolica u mobilne teretanu opreme.

Uz jedan od njenih neodoljiva sinova udarajući o pitajući se šta radi, Elsa je pala na tlo za obavljanje nekih ab roll outa, štuka i pun čučanj sile.

U svom blogshe je napisao: "Ovaj post je za sve zauzete mame na koji quited rade neke vježbe, jer misle da nemaju slobodnog vremena i ono malo što imaju je posvećen svojoj djeci.

'Pa... Nema više izgovora!'

Video posted by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) na

Želite više post-baby treninga ideja? Pokušajte Stevie Hartley stomak toniranje kolica treninga, i provjeriti kako modni urednik i novih mama čini fit komplet rad za nju 24-7.


Chrissy Teigen Otkriva trudnoće ju Više Body samopouzdan nego ikadaSI model i bivši goli žensko zdravlje poklopac zvijezda Chrissy Teigen je otkrila da bebu bump zapravo ju je mnogo više samopouzdanja

Chrissy Teigenannounced trudnoće u listopadu, a loving it - u nedavnom intervjuu je čak otkrila da radije nego da brinete o bilo debljanje, ona uživajući u tijelu confidenceit joj je dao.

SI modelspoke da Cosmopolitanabout kako što izbočine je napravio njoj više raduje njen oblik nego ikad.

Ona je objasnila: 'Ja stvarno osjećati više samopouzdanja. Stalno govorim svima, više nema pritiska. Uvijek sam bio nekako neugodno samo na plaži u kupaćem kostimu.

'Nikada nisam moje najviše samopouzdanja u bikiniju na plaži, pogotovo kad znate ljudi gleda i oni očekuju jednu stvar zbog onoga što vide u časopisima, i možda ne izgleda tako. To je uvijek bila strašna stvar za mene.

"Ali sada kunem se osjećati kao da se ljulja više nego ikad, jer sada nije vrijeme za šest-paket.

"Postoji nešto veoma lepo o tome trudna. Mislim da uzivas trudna više od ne biti trudna. Znam da bi se moglo u svakom slučaju i naredne trudnoće može biti potpuno suprotno. '

Dok je ona možda bila sretna da pozira gola za naš septembar Naked problem, ona ne pravi nikakve planove za sličan pucati sa bump u tow.

Ona je dodala: "Trudim se da to ne cijeli" gole trudnoće slike visi u kupatilu "stvar. '

Love Chrissy Teigen? Pročitajte naš ekskluzivni intervju gdje ona govori strija, John Legend i postaje goli.


load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Zašto sam se odlučio da ne rekonstruiram svoje grudi nakon mastektomije

Post Zdravlje

Šta se događa s vašim telom (i umom) kada prestaneš uzimati pilulu?

Post Zdravlje

Da li ova virusna slika prikazuje normalnu matericu i menstruaciju uterusa?

Post Zdravlje

Šta je vaginalna laserska terapija, i ako pokušate?

Post Zdravlje

Kontracepcija koja bi mogla smanjiti rizik od hvatanja HPV

Post Zdravlje

Da li je oralna kontraceptivna pilula iza moje anksioznosti?

Post Zdravlje

Ovaj fitness bloger ide od nadahnutog do abdominalnih mišića za 12 sati

Post Zdravlje

3 prirodna načina na koji muškarci mogu povećati plodnost

Post Zdravlje

5 hrana žena ubacuje u svoje vagine da se bore protiv kvasnih infekcija - ali stvarno rade?

Post Zdravlje

6 uobičajena pitanja o vagini koje ste previše zbunjeni da pitate

Post Zdravlje

Najbolja ljepota trenera lista kupuje za mamu i bebu

Post Zdravlje

Menstrualni čašak: 6 stvari koje treba da znate o mesečniku i više