Festivalski izazov: bestival | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Festivalski izazov: bestival

Festivalski izazov: bestival

Naša zamjenik načelnika Sub pokušava dobiti četrdeset (ili više) namiguje u središtu jednog od najvećih britanskih festivala

Spavati? Na muzičkom festivalu? Ha! Dobar posao koji volim izazov. Radim u žensko zdravlje, pročitao sam sve studije, znam šta treba da uradim da se malo kvalitete zatvaranje očiju. Kao što je napunio moj šator, bio sam odlučan da spavam sranja od Bestival, ako je to bila zadnja stvar koju sam uradio.

Taktika 1: Exercise

Znojenje ga pojačava efekte prirodnih hormona spavanja naše tijelo da nas nokautirati. Pa, ja sam na jebeni muzički festival - Ovo će biti lako! Sa velikim djelima kao što su Outkast i Major Lazer postrojili, neću imati problema iseckao D-pod. Ples, miješanje i dva-stepping na mješavinu dub, hip-hop i electro, to izgleda kao da radim na festivalu verziju HIIT.

load...

Ja sam zauzet uzimanje autoportret nakon samozadovoljan autoportret kada poruku iskoči na ekranu. "Slaba baterija: 10% preostale". Moje znoj radi hladno. Moram pronaći način da zadrži selfije! (#FirstWorldProblems.) Zatim Sjećam se stanica za punjenje ciklusa pogon sam ranije vidio. Dajem svoj telefon u, hop na biciklu i gurnuti te pedale. Nakon prekida sat, osećam prokleto ponosna na sebe što znojio ga i naplaćuje moj telefon. Dvije ptice, jednim udarcem. Bum.

Taktika 2: Jedi

Sve to ples i vožnja biciklom može uzeti mnogo od Žena. Žudnja kebab, Proklinjem pored mene samo pakovanje zdravu mješavinu voća, oraha i sira. Ali ja gunđajući baciti šaku oraha i sira u mom usta i primetio sam zapravo počinju osjećati bolje. Na kraju krajeva, to je prepun triptofan, magnezij i kalcij, koji rade zajedno da smiri tijelo u pripremi za spavanje. Možda je pored mene znao šta radi.

load...

Taktika 3: Uzmi opremu

Ja ne bih mogao dobiti dobar noćni san je na muzičkom festivalu bez stvari najčistiji, najbolje kvalitete, A-razreda. Govorim gadgete, aplikacije i dragunlijama na raspolaganju.

Kao prvo, potreban vam je stvarno dobar šator. Moj je Coleman Monviso 2. Za nekoga ko nikad ranije kampiranje, ovo je savršen. To je manje od 15 minuta za postavljanje i onda sam dobio gniježđenje.

Prvo, ambijent. Ja Spritz neke Body Shop Deep Sleep Dreamy Pillow i tijelo Mistin zrak i osjetiti odmah mirno.

U međuvremenu, moj iPhone punjenja na mom Powerbank. Ljudi, ako postoji jedna stvar koju treba kad idete na festival, to je Powerbank. To je spasilac (posebno kada ne postoje generatori ciklusa pogon u blizini). Onaj sam ima dva porta tako da je moj drug Stef i ja mogao puniti u isto vrijeme.

Vrijeme je da se uključi u Omvana appfor brzo meditacije sjednici. Opisao kao "Spotify meditacije", Omvana vam omogućava da bira iz menija vođene meditacije. Pritisnem play, zatvorite oči i olakšati u brzaka (ahem). Ispred moje šator je bučan središte melodija bas dah, ali iznutra je tako mirno.

Ja sklizne u mom Toasty Coleman vreća za spavanje. Dvoslojna sa kapuljačom i sužava na nogama, to je ugodno čaura.

Posljednji od mog sna i arsenal? Moje Go Travel Uho Plugsare daleko od prosjeka gnjecava pjena sorte. Ove bebe su visokokvalitetni buke filtriranje utikača. I oni dolaze sa dva različita filtera: da nadglasa buku visoke frekvencije (pijani ljudi pjevanje) i da blokira buku niske frekvencije (bas pumpanje iz glavnoj pozornici). Slatko, zar ne?

Bacam na mom fluffy pink oko maskand osećam moje oči postanu teške.

Konačno, sam ležao glavu na mini tako-soft-it-oseća poput oblaci jastuk ($ 5 iz Primark, whattup!)

Slabi ritam čujem u daljini postepeno nestaje u ništa kao što sam odlutala na spavanje.

Izazov: complete.Goodnight, Bestival. Bili ste super.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Simptomi hlamidije: kako prepoznati znakove

Post Zdravlje

Kakav izgled 24h poslije delimično telo

Post Zdravlje

5 vaginalnih zdravstvenih problema koji su često uobičajeni nego što ste mislili

Post Zdravlje

Odlična i fantastična trudnoća: Ja sam mama

Post Zdravlje

7 stvari koje vaš doktor želi da znate za vaše vaginalno zdravlje

Post Zdravlje

Vodič lista trenera za olakšanje bolova u leđima nakon trudnoće

Post Zdravlje

11 slučajnih razloga zašto je vaš period potpuno nestanak

Post Zdravlje

6 razloga za težak vaginalni pražnjenje

Post Zdravlje

Viralna fotografija limuna koja pomaže ženama da otkriju rak dojke

Post Zdravlje

Evo šta se dešava sa vašom vaginom tokom suha čarolija

Post Zdravlje

Probni i testirani način za odlaganje perioda od vaše odeće

Post Zdravlje

5 simptoma u periodu koji mogu signalizirati ozbiljan zdravstveni problem