Mišić koji trebate raditi za bolje orgazme | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Mišić koji trebate raditi za bolje orgazme

Mišić koji trebate raditi za bolje orgazme

Vreme je da se Kegelove, devojko

Tu je grupa mišića čak i savviest teretane ljubitelji zanemaruju - ali s obzirom da je od vitalnog značaja za imati pete-curling orgazme, možda je vrijeme da pada na pod.

Za grupu mišića koji sede oko što bliže Seksualna Ground Zero kao što možete dobiti, karlice je dugo bila žrtva nekog unsexy marketing; ograničena uglavnom na kontrolu mjehura, porođaja i da ugodno osjećaj dobijete kada Pilates učitelj traži od vas da "zakopčati". U međuvremenu, seksualni potencijal područja - identifikovana pre jednog veka, kada anatom Robert Latou Dickinson otkrili prostitutke imali jači karlice floorsthan drugih žena - je u velikoj mjeri zanemarena, osim onih 15 sekundi oko 2000. Godine, kada Sex & Grada Samantha uveo banda Kegels preko brunch.

Do sada, to je. Zahvaljujući decenije revolucionarnih istraživanja i razvoj novih tehnologija, 'zdjeličnog dna' je postao najtoplijeg fraza na konkurentnom tržištu seks-pomoći. Fervoured pažnja se trenutno posvetiti ovom 'polica' mišića koji drže većinu donji organa, kao i stambeni svoj vaginalni otvor. Nedavne lansiranja su uključeni intenziteta, koji kombinira stimulacija klitorisa od Rabbit vibrator sa osovinom elektro stimulaciju da šokira svojim mišiće karlice u akciju. Zatim, tu su karlice vežbača, kao što je u Velikoj Britaniji rođena Elvie je, da sinkronizirati interni uređaji i senzori pritiska s aplikacijama će vam pomoći da pratite svoj fitness dole. Znamo šta misliš. A 'karlice Fitbit' zvuči kao klik-mamac Kickstarter kampanje. Ali start-up tech iza Elvie zna svoj stvari. 

load...

Imali svoje pažnju na bolje orgazme? Incoporate ovih treninga u svoj dan na veliko punjenje vašeg zadovoljstvo potencijal ovog kola iz karlice fizioterapeuta Julia Di Paolo:

Core Breath

Sjediti na stolici sa malim krivulje u donji dio leđa. Stavite jednu ruku na vašoj strani rebra, a drugi na stomak. Diši u svoje ruke, izdahnite, osjećaj vaše stomah uključe i pod lifta. Nastavite 1 - 3 min. 

Priznanje mišića 

Neće biti Kegelove nezgoda na našim sat. Prvo, umetak prst u vaginu i pomoću mišića, pokušajte za držanje svoj finije i povucite ga u svoje tijelo. Imate li? Tako ti Kegel. 

Osnovni borovnica 

Uzmite veliki dah u i neka sve oslobađanje i produžiti. Kad izdišete, pokupiti imaginarni borovnica sa svojim vagine i povucite ga prema gore i na vaše tijelo. 

load...

Stara klitorisni nod

Mislim klitorisa kao vrh nosa; želite povući mišiće da bi se prevrnuti svede na klimanje glavom 'da'. Ovo koristi svoj površni mišići - one koje uhvatite penis u seksu. 

Pročitajte druge načine koji vrše može poboljšati vaš seksualni život.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Pitanje: da li testovi plodnosti stvarno mogu predvideti kada će vaša plodnost ispasti?

Post Zdravlje

Lični trener koji je prošao 8 godina bez vremena - i vratio ga

Post Zdravlje

Sexualna navika koja je mogla da poveća vaše šanse da nešto uhvati

Post Zdravlje

Jedna žena inspiriše hiljade sa fotografijom tela posle bebe i pričom o njenoj adolescentnoj bulimiji

Post Zdravlje

5 načina na koji vaš period upija vaš stomak

Post Zdravlje

7 razloga zašto možda dobijate svoj period više od jednom mesečno

Post Zdravlje

3 poznate osobe postaju stvarne zbog čega su imali operaciju za smanjenje dojke

Post Zdravlje

Zašto žene stavljaju gnijezda u svojim vaginama

Post Zdravlje

5 načina da se prirodno ublaže bol tokom rada

Post Zdravlje

5 vaginalnih zdravstvenih problema koji su često uobičajeni nego što ste mislili

Post Zdravlje

Zašto žene stavljaju sjaj u svoje vagine

Post Zdravlje

Neverovatna slika pokazuje kako nijedna trudnoća žena nije ista