Odlična i čudesna trudnoća: datum roka je napet | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Odlična i čudesna trudnoća: datum roka je napet

Odlična i čudesna trudnoća: datum roka je napet

Dancer, bivši Pussycat Doll i WH omiljeni Kimberly Wyatt priprema se za završni tjedan trudnoće i dobiva spremni za avanturu majčinstva.

39 tjedna trudna i ne mogu da verujem da sam skoro napravio to! Stomak je ogromna, ne vidim noge a ja sam bio primoran da uspori na tempo kornjača svuda idem. Uzeo sam na spavanje na kauču, jer to je jedino mjesto mogu naći udobnost za moja leđa i stomak i probavne smetnje može biti ubica! Međutim, bez obzira na sve to, mogu reći da je tako što proaktivan, tražim poslije mene, i ostati u formi i zdravi u cijeloj sam bio u mogućnosti da se izbjegne najgore i fokusirati se na najbolje. Ako ne mogu da spavam, ne tuku se se nad njim i leži tamo i mučiti preko vrlo mog postojanja. Ja samo sjesti i raditi na disanje ili zuri kroz prozor u miran Londonu. Ako sam neugodno, a onda radim na pronalaženju rješenja za udobnost. Znam da je držim mentalni stav pozitivan i fokusiranje na "Ne mogu, a ne 'ne mogu' sam uradio sam toliko usluge. Plus čini mi je dobro kad je moj muž likuje o tome koliko dobro sam uradio!

U smislu nivoa fitness, zapravo sam stekao mišića i poboljšati moje fitness u proteklih devet mjeseci. Guram 20 ponavljanja svake vježbe da radim. Ako osećam malo preplavljeni u najmanju, onda sam jednostavno ispustiti 5 ponavljanja, ali držati tempo. Tako što ćete načiniti u okvir uma koja obuhvaća svaku tačku kretanja, ne mogu koncentrirati na kojoj svaki potez dolazi i radi na guranje kroz svaki mišić u potpunosti i pomoću daha kroz svaki produžetak dok držim zdjeličnog dna bavi i podršku moje odvajanje ab iz iznutra. Čim mi je um - moja vježba posrće. Uz odvajanje ABS-u, prebacivanje karlice i prilično veliki trbuh, ima dosta da se fokusira na i usavršavanju svakog poteza, ja ostajem 'u igri' mentalno i izbjeći dosadu.

load...

Statistike

Zbog Datum: Early December
Trudnoća fitness danima: Jane Probudi mi je pomogao da zadrži moj fitness, pa čak i poboljšati usput kroz ovu trudnoću. Vjerujem da fitness je najveći ublažavanje mentalnog stresa i nisam mogao da uradi bez nje.
Bebe Kicks: Ovo trbuh SVE beba! Njen glavicu drži pritiskom i pod rebra. Ona je imala jednu nogu iznad glave i njen udaraca su jaki. Ona mora uzeti nakon njena mama!
Ove sedmice osećam: Super! Morala sam da stavim noge noću kao moje noge držati pretvara u malo kobasice i loša probava je vrlo intenzivan (tako otečene!) - ali to je za očekivati nakon zahvalnosti gozbu.
Ovaj tjedan sam volim:

Nbsp; Druženje sa svojim prijateljima, Winter Wonderland i zahvalnosti. Sada kada je došao i prošao dan hvala - to je BABY TIME!

load...

SAVJET: Budite proaktivni i preduzme akciju kada je u pitanju pronalaženje olakšanje. Vruće kupke, loša probava tablete, voda, masaža lopte, a imajući um fokusiran na nešto drugo, a zatim osjećaj preplavljena je bio ključ za sretan, zdravu trudnoću za mene.

U trenutku kada ću upoznati naše plemenitih devojčica je skoro ovdje i pomisao dolaska do nje drže i upoznati nju zbunjuje! Tako sam sreću da mi je najbolji prijatelj, Ashley Roberts i moja sestra, Kristi Westhead u ovoj zemlji sa mnom prve sedmice, i tu da pomogne pozdravite našeg bebu u ovom svijetu. Sve ovo vrijeme sam bio toliko nestrpljiv da je imam i sada realizacije da će se to dogoditi uskoro je ludo. Otišao sam iz štikli nosi Pussycat Doll na pletenje, pečenje, kuća za čišćenje trudnica i sada sam tako blizu majčinstvo. Ali ko je reći da dionicama u štikle za ovu novu avanturu će biti manje seksi! Kažem u pakao s tim - ja ću biti fit radno mama! Uvijek sam voljela izazov i to može biti samo najveći izazov do sada - BRING IT ON!

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Estée lauder otkriva kampanju podizanja raka dojke 2018. godine sa Elizabeth Hurley

Post Zdravlje

6 vrsta čudnih (ali i kul) stvari koje niste znali za spermu

Post Zdravlje

Spotiranje između perioda? Zbog toga imate neočekivano krvarenje

Post Zdravlje

Najbolje tri vežbe trudnoće treba da radite

Post Zdravlje

Pitanje: da li vaša težina može uticati na vašu plodnost?

Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o promeni brenda tampona

Post Zdravlje

8 razloga da je vaš period lakši nego obično

Post Zdravlje

Natalia vodianova razgovara o periodu stigme - i osvježavajuće je iskreno

Post Zdravlje

Probni i testirani način za odlaganje perioda od vaše odeće

Post Zdravlje

7 razloga zašto možda dobijate svoj period više od jednom mesečno

Post Zdravlje

10 faktora koji vas čine većim rizikom od razvoja raka dojke

Post Zdravlje

Menstrualne čaše imaju trenutak. Evo kako je to nositi