Odlična i fantastična trudnoća: Ja sam mama | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Odlična i fantastična trudnoća: Ja sam mama

Odlična i fantastična trudnoća: Ja sam mama

Dancer, bivši Pussycat Doll i WH omiljeni Kimberly Wyatt pozdravlja novog člana u svoju porodicu i govori nakon trudnoće fitness - nije tako lako kada imate novorođenče!

Moja prekrasna mala, Willow je napokon ovdje! Rođena je 2. Decembra carskim i težine 7lbs 5oz. Imala sam nade postaviti na prirodnom rođenju i da je fizički trenirao za to, ali na kraju sam otišao za ono što je doktor smatrali da će biti najsigurnija opcija za nas dvoje.

Biti mama je potpuno sjajan (i iscrpljujuće!), Ali zato što je moj stomak mišići su prekinute, to znači da se vratim u formu će biti mnogo veći izazov.

Do sada sam lagano masirajući moje ožiljak tako da se tkivo ne zategnuti previše i obuzdati moj pokret. To bi trebalo puno pomoći kada je u pitanju moja fitnes u bliskoj budućnosti. Bio-Oil and Yu Be su ova dva proizvoda Kunem se za strije i liječenje moje ožiljak.

load...

U smislu fitness, kukovima osjećati baš jako, ali u stanju spustiti iz mojih vrata pa sve do poda je nevjerojatna - Nisam bio ovaj mobilni u mjesecima zbog masovnog Bump biti na putu! Vrijeme je da gurnuti granice i uzmem podatna mišića i tetiva tamo gde im je i mesto - (! Činjenica Nikada nisam ranije u odnosu na fitness, ali su morali da u potpunosti prihvate u proteklih godinu dana) polako, oprezno i ​​pažljivo.

Ali kako da idem od beba tijelo lupanje tijelo? Ako imate bilo kakvih savjeta za kako se olakšala povratak u fitness, molim te udio sa mnom na Twitteru @KimberlyKWyatt! U ovom trenutku, radim puno nježan istezanja i pisanje planove obrok noć prije. Ovo mi pomaže da jedem zdravo i znači da ne moraju da misle isto toliko - u ovom trenutku beba mozak mi ne dozvoljavaju mentalni kapacitet za razmišljanje na licu mjesta!

load...

Statistike

Post-trudnoće fitness sesije: Mnogo zdjeličnog dna vježbe! Omiljeni vremena za to je dok dojenja. Imam još dosta praznina u mom stomaku mišića pa moram biti posebno oprezni i povjerenje da će se sve vrati odakle pripada u dogledno vrijeme. Lakše reći nego učiniti - Želim to odmah!
Ažuriranje beba: Njene oči su svijetle i čak smo dobili osmijeh tu i tamo!
Ove sedmice osećam: Više energičan i živahan. Počinjem da se naviknem na 3 - 04:30 ograničenje tokom noći i više u 6:45 ujutro.
Ovaj tjedan Volim: Spavanje na stomak - iis blaženstvo! Konačno mogu osjetiti one napete mišiće leđa otpuštanja, ahhhh.

SAVJET: TheBelly Bandithas bio izvanredan u pomaganju matericu ustuknuti dok podržava i moj ožiljak i leđima. Sviđa mi se.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 načina za de-bloat kada imate svoj period

Post Zdravlje

7 razloga što imate grčeve koje nemaju nikakve veze sa vremenom

Post Zdravlje

Ekskluzivna: beba elegantna tehnika barre trening video

Post Zdravlje

Vaginalno zdravlje: kada vaš prekomerni pražnjenje nije normalno

Post Zdravlje

Ovaj fitness bloger ide od nadahnutog do abdominalnih mišića za 12 sati

Post Zdravlje

Ono što se dogodilo kada je tri dvadeset i dve žene izvršilo test plodnosti

Post Zdravlje

Koristio sam samo prirodni dezodorans 3 meseca - evo šta se desilo

Post Zdravlje

Zašto žene stavljaju sjaj u svoje vagine

Post Zdravlje

Sexualna navika koja je mogla da poveća vaše šanse da nešto uhvati

Post Zdravlje

Kakav izgled 24h poslije delimično telo

Post Zdravlje

Evo šta se dešava sa vašom vaginom tokom suha čarolija

Post Zdravlje

3 poznate osobe postaju stvarne zbog čega su imali operaciju za smanjenje dojke