Odlična i neverovatna trudnoća: blog Kimberly Wyatt | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Odlična i neverovatna trudnoća: blog Kimberly Wyatt

Odlična i neverovatna trudnoća: blog Kimberly Wyatt

Sudija Got To Dance, bivši omiljeni Pussycat Doll i WH je trudna - u novi nedeljnik blog, ona nam govori kako ona ostaje aktivna dok čeka svoju prvu bebu

Tu je tek nešto više od mjesec dana otišao do moje dospijeća, a ja sam volio gledam moje tijelo transformiše kroz moje trudnoće. Svako jutro se probudim, pogledam u ogledalo, i nasmijati na rastući oštetiti.

Kao plesačica, zdravog načina života je uvijek bio prioritet za mene. Ne samo da je ključ za moju karijeru, to je pokretačka snaga iza grli odraz zuri u mene. To mi daje mentalnu i fizičku snagu kako bi guraju naprijed. Moj muž, Max Rogers, je model tako fitness je dio njegovog posla previše - i želimo zadržati uklapaju.

load...

Imati nekoga da rade sa i ohrabri me čini tako puno lakše, da ne spominjem više zabave. Mi mislimo da je važno kako bi bili sigurni smo postavili pravo primjer našim malena kada ona stigne. Dakle, zdrav način života je definitivno vrh našeg dnevnog reda!

Pa... Šta se promenilo otkad sam saznala da sam trudna? Kao prvo, ja sam odustao od mesa! Budući da zatrudni to je kao da moja mala-girl-to-biti je odbijen od strane izgled, miris i okus. Mislim da drugi rodim Tražiću Max da me veliki odrezak! Cravings? No ugalj ili spužvom za mene bojim se, iako sam se zaljubio u Integralni navijačice...

Ja sam igrač, pa odustaje od vježba za devet mjeseci nikada nije opcija! Pitao sam doktora za savjet da mi pomogne da radim pravu stvar, a on je bio tako podršku. Njegov savet, koji volim, bila je "trudnoća nije bolest." Kako je istakao, sam plesala za više od 20 godina, moje tijelo se koristi za kretanje i vježbe. Oduvijek sam voljela joga, kružni trening, i zaista uživa moje Trudnoća Fitnes sesija sa Jane Wake. Ponekad čak i samo u šetnju sa Maxom i moj pas Kupid je dovoljno. Ako ste mama ili mama-to-biti, što si učinio? Ja jedva čekam da trčim s kolicima - bilo savjete o tome što tip dječja kolica je dobro?

load...

Statistike

Zbog Datum: početkom decembra. Može li biti bolje božićni poklon?
Treninzi: Tri tjedno; dovoljno za održavanje tonusa mišića, ali ne previše full-na!
Baby Kick Counter: Mogla je isto tako trenirati za maraton broj udaraca događa sada... Previše udaraca, Wriggles i golica da brojim. Ono što je nekada bilo slatko leprsa su sada kao jabs u rebra i mjehura. Rekao bih da je do 25 pokreta u sat vremena.
Ove sedmice osećam: Vrlo energičan ali moja pluća, mjehura, i stomak osjećaju prilično gužva. Manjih obroka češće pomaže!
Ovaj tjedan sam volim: Odgovor zahlađenje! Vruće sunčanih dana su tako lijepa, ali hladna sunčan one su mnogo bolje kad si sedam mjeseci trudna. Butina visoke čizme i promašaj bunde preko mog materinstva nositi s velikim Sunnies i šezdesetih stilu šeširi su moji idi za bump modi.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

13 stvari koje ne shvatate smanjuju vašu plodnost

Post Zdravlje

Evo kako sprečiti uroditi složene kose jednom zauvek

Post Zdravlje

7 stvari koje ne biste trebali učiniti vašoj vagini

Post Zdravlje

5 načina da se prirodno ublaže bol tokom rada

Post Zdravlje

3 poznate osobe postaju stvarne zbog čega su imali operaciju za smanjenje dojke

Post Zdravlje

Majka pravi reklame kako bi istakla lepotu strija

Post Zdravlje

Potraga za fizičkom savršenošću proširio se na bradavicu i postaje ekstremno

Post Zdravlje

Oslobađanje bolova u periodu: 15 trenutnih popravaka

Post Zdravlje

8 razloga zbog kojih žene koriste pilulu, a ne kao kontracepciju

Post Zdravlje

5 razloga zbog kojih je vaša vagina tako svrabljiva - i kako to zaustaviti

Post Zdravlje

Zašto dijetalna pića šteti vašoj plodnosti i šta bi trebao imati umjesto toga

Post Zdravlje

8 jednostavnih načina za povećanje plodnosti