Vodič lista trenera za olakšanje bolova u leđima nakon trudnoće | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Vodič lista trenera za olakšanje bolova u leđima nakon trudnoće

Vodič lista trenera za olakšanje bolova u leđima nakon trudnoće

"Čisto i Lean 'trener Nathalie deli svoje najbolje vježbe potez izbjegli niže bol u leđima

Ovaj hip vježba će vam pomoći da se poveća snagu u donjem lanca posterior (zadnje lože i gluteuse) koji će vam pomoći da se izbegne niže bol u leđima koji bi mogao lako pojaviti nakon trudnoće i kad se stalno nosi svoju bebu.

Počnite tako leži na leđima s kolena sagnuo i stavio bodyism traku oko kolena. Sada ukazuju prste gore prema plafonu i držite liječi na podu. Podignite kukove od poda visoko i stisnuti gluteuse na vrhu. Zatim spustite kukove do poda i ponovite 15 puta. Pobrinite se da je bend je napeta tokom vježbe.

Naći ćete ovaj veliki vježba i još mnogo toga u Clean & Lean trudnoće knjiga koja izlazi u aprilu 2014. Godine


A List Trener Vodič za tretiranje Yourself Nakon bebuTo je važno za nove mame da se malo vremena da se, kako bi se opustiti, ali se često može zastrašujući napuštanja novorođenče. Ali ne brini, A listi trener zna samo mjesto.

Ako ste trudni ili nova mama, a niste posetili sirena porodiljskog centreyet, onda propuštaš.

Ne samo da oni nude časove vježbi dok si trudna i hotel nakon rada sa svim vrstama usluga (kao što je puno radno vrijeme dadilja i dojenja stručnjaka), ali isto tako nude dadilju uslugu dok imate kozmetičkih salona postnatalna.

load...

Tretirana sam se na lica i masažu kad Oliver imao 4 nedelje. Po prvi put pustio sam neko drugi nego moj muž se brinuti o njemu. Osetio sam potpuno siguran da ga ostavi jer je dadilja izgledao tako iskustvo i isto tako je opuštajuće da zna da je bio odmah pored vrata. Ostavio sam osjećaj milion puta više energije i pogledao zračenja po prvi put u mjesec dana.

Posjetite sirena materinstva Retreat na 234a Kings Road, London SW3 5UA


Yoga Guide: Trudnoća YogaJer ako je to dovoljno dobro za vojvotkinja od Cambridgea (čini se princ Harry je predavanje trudna vježbe princeza disanja), to je dovoljno dobro za nas.

load...

Joga, ali ne kao ti to znaš. Poza se prilagoditi trudna tijela - i da vam pomogne da se vrati u formu nakon bebe. "Kada se zadržati mišiće jaka, oni će imati snagu i energiju da se vrati u normalu", kaže Nicole DeAvilla, developer programa obuke nastavnika trudnoće joge u Kaliforniji širenja Light studio.

Najbolje za

Žene čiji Eggo je Preggo, duh. To je siguran način da se ostvare tokom trudnoće (? Dosadila swiming smo ga.) Yoga također može ubrzati rad - postavite Scotch Bonnet Čili dole! - i warding off trudnoće bolove i oticanje. Redovna praksa će zadržati svoj core jak kao beba postaje sve veći i izvlači držanje od ludo.

Koji mora da ga

Navodno, vojvotkinja od sebe Cambridge, koji je rekao da su naučili vježbe yoga disanja princ Harry prije rođenja Prince George. Nadajmo se vidimo Harry na našim lokalnim studiju.

Ali planira isporuku droge treba uzeti u obzir udaranje prostirke nikome: "Ti ćeš imati lakši put isporuku jer joge može ojačati svoj mišića karlice", kaže DeAvilla. "Ljudi misle da stvari drži labave čini isporuke lako, ali jača mišiće lakše protežu da stvari idu brže."

Trebam znati

Joga disanje je nastavak onoga što bi se moglo uči u NCT klasama, fokusirajući se na izdisaj i angažovanje dijafragme će vam pomoći da se opustite. Ali podalje od očiju-zatvoriti Tree Pose - vaša Težište će biti potpuno drugačiji sad je dvoje.


Pokušavam da zatrudnim? Pročitajte naš plodnost vodičBilo da je vaš biološki sat je zauzet otkucava ili ideju djece čini daleko, saznajte kako možete preuzeti kontrolu nad svojim plodnosti sada.


Koliko je sigurna da piju bez kofeina kafu dok je na tretman plodnosti?To može značiti odustajanje od graha zajedno

Nije siguran kao što misliš. Obrazloženje ograničava unos kofeina kad si trudna je u tome što je kofein stimulans nervnog sistema, smanjuje dotok krvi u maternicu i stoga može utjecati na implantacije embriona - a osim toga, povećati rizik od pobačaja.

Šta je tako loše u vezi toga?

Kada vidite riječ "bez kofeina ', ti bi pretpostaviti to znači znači" bez kofeina', ali ćete biti iznenađeni da znaju bez kofeina kava i dalje sadrži stvari. Bez kofeina ima oko jedne šestine (15mg) koncentracije kofeina redovne kave (100mg), objašnjava dr Geetha Venkat, direktor u londonskom Harley Street plodnost klinici. To čini vaš cervikalna sluz kisela, što je neprijateljsko okruženje za spermu, upozorava Venkat. Osim toga, druge kemikalije u kofeina kava može iritirati želudac i stvaraju probavni problemi - a to može imati nepovoljan utjecaj sa plodnost i trudnoću.

Ide protiv zrna

Opće pravilo: ako želite da zatrudnite, ograničite unos kofeina na jednu čašu dnevno. Ako ste pokušavali i tretman plodnosti je svoj sljedeći korak, stavi kočnice na kofein u potpunosti. Ipak treba udarac? Niz maca latte (u osnovi mleka sa maca prah) - to je bez kofeina pick-up koji je prepun fitonutrijenata za povećanje plodnosti bez gadan nuspojava.

Imate li gori pitanje? Podijelite nas. Ili tweet @UKWomensHealthusing #AskWH

Ova informacija se pruža samo kao vodič i ne treba koristiti umjesto odgovarajuće medicinske savjete od svog lekara. 


load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Koristio sam samo prirodni dezodorans 3 meseca - evo šta se desilo

Post Zdravlje

Najbolja ljepota trenera lista kupuje za mamu i bebu

Post Zdravlje

7 stvari koje vaš doktor želi da znate za vaše vaginalno zdravlje

Post Zdravlje

Mišić koji trebate raditi za bolje orgazme

Post Zdravlje

Evo kako se vaše pražnjenje menja, prema vašem ciklusu

Post Zdravlje

Zbog čega žene najviše rizikuju nedostatak gvožđa

Post Zdravlje

5 vaginalnih zdravstvenih problema koji su često uobičajeni nego što ste mislili

Post Zdravlje

Zašto dijetalna pića šteti vašoj plodnosti i šta bi trebao imati umjesto toga

Post Zdravlje

Pitanje: da li testovi plodnosti stvarno mogu predvideti kada će vaša plodnost ispasti?

Post Zdravlje

7 vrsta poo i šta pokušavaju da vam kažu

Post Zdravlje

Zašto neke žene imaju mnogo više problema da zatrudnu od drugih

Post Zdravlje

Ono što vaš dosledan period krvi znači vaše zdravlje