7 ženskih zdravstvenih knjiga koje su sada van | BA.GlobalScienceCollaboration.org

7 ženskih zdravstvenih knjiga koje su sada van

7 ženskih zdravstvenih knjiga koje su sada van

Najbolji treninga, vodiči mršavljenja i zdrave recepte na polici za £ 8.99 ili manje.

Od masti paljenje osjetiti nevjerovatan obroke kompresorom strategija i vajanjem treninga, žena Healthbook kolekcija vam pruža sve što je potrebno da se tijelo i um želite.

Držite scrolling za odlomke iz svakog naslova. 

15 MINUTE WORKOUTS 

Kada je u pitanju kiparstva tijelo svoje snove, sve što je potrebno je 15 minuta - potrebno je samo da rade prave poteze, na pravi način i da ih rade za vas. Bilo da želite perkier propalica, ravniji stomak ili da se skinu inča svuda, potrebno je samo 15 minuta dnevno.

load...

Koristite ovaj sveobuhvatni vodič za 199 super-brze poteze da vidi brze rezultate, a vi ćete uskoro osloboditi magiju tijela-transformacije 15 minuta tajna. 

KUPITI: The Big Book of 15 minuta Treninzi košta $ 8.99 i availablein Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

EAT CLEAN smršaju

Evo prvo pravilo žensko zdravlje: hranite vaše tijelo, nikad od gladi to. I to je ono čisto jedenje je sve o - uživanje iskren, pravi, nutritiously guste hrane koja će vas gorivo kroz dan i pomoći da se osećate sjajno.

KUPITI: Jedite Clean Get Lean ($ 8.99) je dostupan u Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

load...

Sredi SHORTCUTS

Neki kažu da ne postoje prečice do nigdje vrijedan ide, ali kada je u pitanju dobivanje toplije, monter, jača tijelo, direktan put je lako najbolji.


Stručnjaci ovdje na žensko zdravlje vam pokazati kako oblikovati mišića i spali masti brzo, a ne prolazno, rezultate. Ove prečice su sve o jedna stvar koja stvarno čini razliku: jednostavnost.

KUPITI: Shape Up Shortcuts ($ 8.99), a dostupan je u Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

SHRINK šećera BELLY

Ako postoji jedna supstanca stoji na putu tanji, srećniji, sjajnija ti, to je šećer.


Stručnjaci najbrže rastućih žena na svijetu fitnes magazina smo tu da vam pokazati kako da uživaju u slatkim stvari bez uzimajući zarobljeni preopterećenja šećer!

Shrink šećera Trbuh je samo $ 7.99 i sada dostupan za kupovinu u Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

Flat Belly JELA

Jedite svoj put do ravnog trbuha! Pokrenuli svoju razgradnju masti s našim siguran 14-dnevni plan obroka - onda brusiti svoj najseksi ikad tijelo sa ukusnih recepata i tajni mršavljenja iz WH stručnjaka.

KUPITI: Flat Belly ishrane ($ 7.99), a dostupan je za kupovinu u Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

Flat Belly WORKOUTS

Znamo da želite da izgledate najbolje. Isto tako znamo koliko ste zauzeti. Zato je Flat Belly Treninzi su dovoljno svestrana da se uklopi u svoj raspored i svoj torbu. Imam samo 10 minuta? Ova knjiga ima

Rjesenje. Treba mi tijelo plaže u četiri sedmice? Imaš ga. Šta više, planove rada za svaku sposobnost i oblik tijela (da, čak i tvoj).

KUPITI: Flat Belly Treninzi ($ 7.99), a dostupan je za kupovinu iz Tesco, Easons, WHS High Street, WHS Travel trgovine, Asda, M & S, Sainsbury i ključne Londonu nezavisni.

Povezane vijesti


Post Život

Znači volite golu hranu, ali kako jesti goli?

Post Život

Beznačajne zdravstvene navike, od 6 super fit žena

Post Život

Poklon vodič: za jogije

Post Život

Najljeće prodavnice u Londonu

Post Život

Gwyneth Paltrow: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Top 10 knjiga o samopomoći za 2018

Post Život

5 bežičnih slušalica vrijednih EUR

Post Život

Master mindfulness: 9 jedinstvenih kurseva za trenutni mir

Post Život

Može li tickr x trening tracker od 7 min aplikacija pomoći da vam odrežete?

Post Život

Jessie J je okončala 28 godina, njenu ekstremnu godinu i izazvala predrasude ljudi

Post Život

Najbolja joga se povlači u svetu: za svakoga od početnika do pro

Post Život

Taš Oakley govori o ishrani, o slici tela i životu izvan bikinija