Apple iphone 6s inc. gif kao fotografiju, snažan fotoaparat i video funkcije | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Apple iphone 6s inc. gif kao fotografiju, snažan fotoaparat i video funkcije

Apple iphone 6s inc. gif kao fotografiju, snažan fotoaparat i video funkcije

Apple ispravke koje će poboljšati vaše teretana selfije, healthies i dobre hrane-grama

Apple je objavio nove proizvode i nadogradnje - uzeti napomenuti da je Apple tehnologija je usađeno u zdravom načinu života.

Apple će lansirati dva nova iPhone. Oba imaju novi 3D Touch Tehnologija; u suštini Apple touchscreen 2.0. Za teretanu publici To znači da možete brzo prebaciti u selfi režim. Nema potrebe da hop off pokretnoj traci da se fokusira na mulitple ekranu slavine.

Oni također uključuju Live Fotografije; funkcija gif-takav snima neposredno prije i neposredno nakon fotografiju. Držite sliku da ga vidim u pokretu. 

Novi telefoni također imaju visoke rezolucije 4K video. Opet, pobjednik za one koji pokušavaju da caputre treninga video u slabo lit studijima - nema više nedostaje trenutak u 1Rebel ili Barrys. 

load...

Zadnju kameru je poboljšana previše.

Slušalice sada uključuje kameru od 12 megapiksela, nego prethodnih osam. Za vas to znači da možete caputre više detalja, opet uz manje svjetlosti. Sjajan za #viewfromabove snimaka hrane kada se koristi blic je n-br. 

Zatim, tu je ažuriranje Apple Watch. 

16. Septembra operativni sistem na pametni sat će se ažurirati. Šta to znači za bilo koji vlasnik Apple Watch je cijeli novi svijet aplikacija. Iznenađujuće vijesti ako imate GoPro previše - da ćete biti sblr na live stream akciju sa kamere na sat. 

Međutim, najveći zdravstveni naslov je lansiranje Airstrip, funkcija koja omogućava zdravstvenim radnicima da gledaju njihov raspored pacijenta, dobijaju upozorenja iz drugih medicinskog osoblja i pristup rezultate testa. 

load...

A veći, bolji iPad je na svoj način kao što je dugo očekivani update za AppleTV previše. 


The New raka dojke App koji bi mogao spasiti životLako je zaboraviti na potrebu za provjeru vaših grudi, uz novu aplikaciju na telefonu to upravo dobio mnogo teže

76% Britanaca imate smartphone, a prema nedavnoj Deloitte studija smo ih provjeriti u prosjeku od 1,1 milijarde puta dnevno - da je jedan od onih puta život-saver sa novim Breast Cancer Care aplikaciju.

Slobodan preuzimanje daje korisnicima jednostavan i lak način da se razume znakova i simptoma biti svjesni.

Tu je kviz da se i preporuke za svakodnevnu bitne navike će vam pomoći da uhvatiti znakove u najkraćem mogućem trenutku.

Jo Wolfe, pomoćnik direktora Digital na Breast Cancer Care, kaže: "Mi smo uzbuđeni da pokrenu ovu fantastičnu aplikaciju, koja dobiva preko ozbiljan zdravstveni poruku u opuštenom način.

"Rak dojke je ne samo o paušalnom - važno je da ljudi upoznaju druge znakove i simptome paziti na.

'Uz ovaj uzbudljivi novi digitalni alat, možemo do ključne publike na način koji radi za njih, i da ideja upoznavanja i provjera vaše grudi više pristupačne za svakoga. "

Aplikacija je dostupna na Google Playand iTunesnow.


Nova aplikacija Odmah govori kako toliko šećera zaista In Your Drink Food &Je li ovo novi šećer pametne aplikacije najlakši način da se na vrhu vašeg bez šećera ili smanjenje šećera dijeti?

Ako ste na misiji da se smanji unos šećera, onda znate koliko je zbunjujuće neki označavanje hrane mogu biti, i koliko šećera je zapravo u svoj omiljeni grickalice i pića.

Ako je cijeli izazov deluje pomalo fantastičnih, nova vlada finansira aplikacija može pomoći.

Šećerna Smart App od Change4Lifeand javno zdravstvo Engleskoj je vrlo jednostavan način da se vidi koliko šećera se krije u vašoj hrani.

Aplikacija skenira barkodova na hranu i izjednačava količine šećera u kocki šećera. Nadamo se da će ovo opipljivije mjerenja omogućiti ljudima da lakše razumjeti iznose.

Asda, Tesco, Co-operative, Aldi i Morrisons su svi podržavaju kampanju i postoje 75.000 proizvoda koji su priznati u bazi podataka.

Iako, zanimljivo je napomenuti da je Coca-Cola nije pristao da podrži aplikaciju.

Besplatno preuzeti sa App Storeor Google Play.

Pokušavam da ide bez šećera? Saznati šta se stvarno događa na svoj žudnje kada smanjiti slatke stvari, 7 od najboljih prirodnih alternativa, i kako nara chasermay biti vaš novi najbolji prijatelj.


Love Yourself GuideBez obzira na vaš odnos status Dan ove Valentinovo, ovdje na žensko zdravlje HQ želimo da volite - i tretirati - sebe! Evo kako.

Dan Ovo Valentinovo želimo vam reći nekome koliko predivnih su zaista i koliko ih volite - želimo vam reći sami!

Tako nastavi, počastite se mali poklon (ili dva) koji će učiniti da se osećate fantastično. Zaslužuješ to! Potrebna vam je inspiracija? Mi smo pokupili naše omiljene ljepote i komplet teretanu proizvoda na našem volite sebe Pinterest stranici.

Znamo da je biti heathly može biti težak posao, tako da u slučaju da vam treba malo dodatne motivacije ne zaboravite da proverite ourQuotes da Inspirepage previše!

Pratite nas na Pinterestfor više inspirativna sadržaja, motivacijski citati, i lijepa slika.


load...

Povezane vijesti


Post Život

12 načina da pobedite strah i pronađite karijeru svojih snova

Post Život

Najbolje dijetne knjige za vašu novogodišnju detoksikaciju

Post Život

6 načina da se postigne uspešan način razmišljanja od najboljih šefova u wellnessu

Post Život

Novogodišnje rezolucije - kako do 5: 2 svog života

Post Život

Michelle Obama protiv ellen degeneres ples plus više vikend vesti

Post Život

5 novih superfooda za koje ste verovatno nikad čuli

Post Život

Olimpijski šampion protiv miss universe

Post Život

Znači volite golu hranu, ali kako jesti goli?

Post Život

Zdrava aplikacija za isporuku hrane na suđenju: gusto

Post Život

Taš Oakley govori o ishrani, o slici tela i životu izvan bikinija

Post Život

Khloe Kardashian govori o telesu osvete, istini o lipo i sestri Kimu

Post Život

Kupovina Jet set-a: kupovina najboljih besplatnih ponuda