Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab

Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab

TB na naš poklopac intervju sa neuporedivo Chrissy Teigen

Chrissy Teigen je poznata po svojoj ravno razgovor. Ona je iskren o svom tijelu, njena postporođajnu borbe i naravno ona pukotina je stvarno dobar (nefiltrirano) šala. 

A-Lister je nedavno otkrila da je ona opet trudna sa Snapchat sliku uz naslov: "vrlo uzbuđen da ne moraju sakriti ovo više. Svi su mi rekli prvi je bio kao" uh da, znali smo hvala '. " 

Mi bacanje natrag u naš ekskluzivni intervju sa zvezdom. 

Čitajte za Nakedtruth iz Chrissy 2015 pucati.

Sinoć Chrissy Teigen otišla u krevet 'smrdljiva mesa'.

Sve je počelo na roštilju mjesto u Koreatown; malo izblijedio, sporadično manično Hollywood enklave gdje karaoke barova i pet shop sjesti među kuhati-it-yourself restoranima. Ona je insistirala na skeptični konobarica da su ona i par prijatelja bi justfineworking svoj put kroz kompletnu ponudu menija je mesa.

load...

Ona je bila u pravu. Imala je pozvati taksi da pošalje ostatke kući svoje majke.

Onda nakon par sati u obližnjem Magic Castle - što je vjerovatno nadrealna članova kluba, gdje je postigao status koji trikove uz ekskluzivnost - grupa pit zaustavio na Mel Diner, završavajući večeri sa "šest milkšejkove, piletinu, govedinu Patty, pomfrit, pomfrit sa sirom... "

Možete pretpostaviti kalorija komu se dogodio nedugo nakon toga.

Tako da sada, sledećeg jutra, kao što smo sjediti na terasi Sunset Tower Hotel, niskog ključna institucija na pola puta Sunset Boulevard, ona se bori kroz brunch od poširana jaja, pileća kobasica i spanać. "Želite li ovo?" pita, nudeći joj tost. "Ja sam još uvijek puni od danas. To je moj problem. Jedem tako kasno i dalje mogu osjetiti sutradan."

load...

Mimoza je naredila je malo lakše klizi naniže.

Očigledno je da sam znao da Teigen, 29, voli da jede. Modeli-radi-hrane izgleda da je rastući trend (mislim Lorraine Pascale i Jasmine Hemsley), ali ona je, koliko je meni poznato, jedini sport Illustratedcover zvijezda, TV voditelj i supruga muzički mogul koji ima blog - sodelushious. Com - sadrži recepte kao Cheesy Guacamole, Meatball i Mozzarella Skewers, i prženu ribu Sandwich.

Ona ih je trenutno pretvara u knjigu, koji će biti objavljen iduće godine. I tako je ne-unobvious pitanje je: kako ona jede sve to i izgledati ovako?

Pa, njena jedenje obično nije tako bezbrižno. "Ja sam uvijek imao gledati sebe", kaže ona. "Moja porodica nije prirodno tanka i stavimo na težini brzo. Mislim da malo ugljenih hidrata radi za mene. Čak i kada jedem zdravo žitarice quinoa čuvam ih na minimum. "Iza slavnu indulgencije, blog je protein-teška.

Ostatak odgovor je jasan u svom ruhu - tajice, top, hoodie, sve crno, sve izrezati. Ona je kitted se za post-brunch PT sesija s A-liste trainerSimone De La Rue - osnivač Body By Simone - koga ona vidi pet ili šest puta sedmično.    

"Nekada sam ponosni na činjenicu da nisam imao da shvati, a onda sam udario tim godinama gdje morate", kaže ona. "Želim piti šampanjac" - ona klima glavom na mimoza - ". I imaju srdačna večere, tako da bih radije radili nešto za jedan sat i biti u stanju da radim ono što želim"

"Moj stomak je uvijek bio moj područje problem", nastavlja ona. "Nikad nisam vidio ab - ikad -. Bez obzira na to koliko trbušnjaka radim" Njeno dno je druga stvar. "Volio bih da se malo masti na mom strane tako da mogu biti seksi, curvy. Volio bih velika stražnjica. Ali ja jednostavno ne mogu doći. "

To je Teigen je iskrenost o njoj nesavršenosti - ipak manja - da je ona tako simpatična i da, jedan tihi nedelju uveče, kickstarted globalni Instagram pokret koji vidjela žene diljem svijeta tweetovanjem slike svojih Strije. Ona je bila u pokretu namještaja i imala je za cilj da postavite joj modricama noge. Kada je vidjela da je ona bi slučajno pukla malu kolekciju srebrnaste Strije, ona zaposlena point-to-out-pre-neko-drugi-nema taktiku, pisanje "stretchies pozdravi".

Povezane vijesti


Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

Top 10 slučajeva za iPhone

Post Život

Taš Oakley govori o ishrani, o slici tela i životu izvan bikinija

Post Život

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Post Život

Ovi 3 ojačanja energije za ručak će promeniti vaš dan

Post Život

Video: Tom Hiddleston kučko pevanje = veoma vesel Božić

Post Život

Crni petak: 8 najboljih popusta za zdravlje

Post Život

Poklon vodič: za jogije

Post Život

Najbolji pjenasti valjci za vežbanje i prevenciju povreda

Post Život

3 kuvara za inspiraciju vaših letnjih obroka

Post Život

Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Bezvredni plan obroka Stevie Hartley