Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Naša novembar poklopac zvijezda progovara o njoj brzog post-trudnoće snap back

Ako ste član zahvalnost društva Abbey Clancy, onda velike su šanse da ste došli na zabavu kasno u dan. Jer, dok je većina žena nogometaša je su pretrpjeli skandal, poniženje ili posebno ogorčena raspada prije nego što je u zagrljaju nacije, Abbey je to uradio sa prilično prekrasnim tango.

Svih stvari, to je bila njena 2013 Strictly Come Dancing pobijediti da ne samo zbunjen kritičara i kladionice podjednako, ali, na kraju, 10 godina nakon što je prvi put došla preko ogroman fudbaler u Liverpool bar blještavi, osvojio je naklonost da većina kapricioznih zvijeri - Veliki britansku javnost.

load...

Vjerovatno su vidjeli sve ono što joj je tako laka kompanija danas - da je ona urođeno optimistična Dok ga je dražesno sebe degradirao. To ona će slobodno razgovarati sa samo tom kratkom pauze razmotriti da li joj je 'velika usta' da joj sleti u nevolji.

"Jedna stvar koju sam uvijek bio rekao je da budemo sami, 'surmises ona.

'Ako ljudi poput vas, oni mi se, a ako ne, oni ne vrijedi uzrujavati. " Ipak, i dalje ostaju određene četvrtine novinarima koji ne mogu odoljeti spot staromodnog Wag-ljevičare kada se za to ukaže prilika.

Najnovije sideswipe je samo nekoliko tjedana nakon što je rodila drugu ćerku, Liberty Rose, u junu, kada su stari i novi mediji, radio dolazi u vodstvo u tipično šizoidna pomama na 29-godišnjeg iznenadne Returnto njoj pre- trudnoća 'mršav' figuru.

load...

"Čudno je to čini vijesti", kaže ona, Scouse naglasak kreditiranja 'vijesti' odgovarajući znak pitanja. 'Ne volim te priče kad se stavi u negativnom svjetlu. Kao da umirem od gladi sebe. Živim sa profesionalni sportaš [njen nogometaš suprug, Peter Crouch].

Jedemo zdravi obroci, domaću svježe hrane. Moja mama je imala četvoro djece i svaki put je imala bebu, ona se vratila u normalu za nekoliko sedmica.

'Dakle, genetika igrati značajnu ulogu. Ja ne dijeta, ali sa četiri-godišnji [Sophia Ruby], novu bebu i bez dadilje, ni ja mirno sjediti. ' Osim toga, ona će se suprotstavi, njeno tijelo nije isto. "Ja sam sada 9st", kaže ona. 'Vaš oblik samo mijenja. Moje sise su otišli. Pupak je velika saggier. Ali imam dvije lijepe bebe, tako da nisam to u pitanju. "

Zgrabite svoj primjerak novembra Isuue u prodaji četvrtak 8. Oktobar za punu razgovor saznati o svom životu sa Peter Crouch i zašto Abbey opisuje Strogo kao 'Intense'.

Povezane vijesti


Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

Gwyneth Paltrow: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Pobjedite karte za om yoga show London

Post Život

5 novih superfooda za koje ste verovatno nikad čuli

Post Život

Poklon vodič: za netolerantnu hranu

Post Život

Novogodišnje rezolucije - kako do 5: 2 svog života

Post Život

Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab

Post Život

Sirovo kafić dolazi u autoputeve - i ne možemo čekati

Post Život

Crni petak: 8 najboljih popusta za zdravlje

Post Život

Prvi pogled: Natalie Dormer razgovara o maratonima, drži se i drži se sa dečacima za gladne igre

Post Život

Top knjige o ishrani za 2018

Post Život

3 kuvara za inspiraciju vaših letnjih obroka