Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled) | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled)

Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled)

Model, glumica, #fitspo. Mnogo više nego samo Mrs Chris Hemsworth

Možda je to neizbježna nusproizvod osoba coupledom da je jedna strana će uvijek biti definisan status više poznate partnera. I dalje. Možete zamisliti da je to sranje malo - to Amal Clooney, međunarodni pravnik za ljudska prava, dobiva prilično odsekao kao što je poznat kao "George žena". Ili da Jennifer Garner možda željeli da nas sve da je ona, u stvari, prilično uspješan prije Ben Affleck ušao njen svet podsjetiti.


Dakle, hajde da se tamo, prije nego što počnemo da pričamo ljubav, život i sitnice koje nas sve spaja: Elsa Pataky postojao pre Chris Hemsworth pojavio.

Ona je glumila u više od 25 Spanski- i engleskog govornog područja filmova i bio je dio više milijardi dolara zaradom Brzi i žestoki franšize od 2011. I ona je trenutno reprizirati svoju ulogu kao policajac Elena Neves u Furious 7, u aprilu. U 2013. Godini, ona je proizvela svoj prvi film The Wine ljeta, onda prošle godine koautor njoj dobrobit knjiga Intensidad Max. Prepun savjete o tome kako transformirati vaše tijelo u 90 dana, to je prodao više od 50.000 primjeraka. (Zbog wranglings sa izdavačkom kućom, tek treba da bude pušten na engleskom jeziku - jasno, mi ćemo ga kupuju kada je.)

load...

Nema uspjeha po hijerarhiji. "Nisam znao ko je on bio kad smo se upoznali", kaže ona od Hemsworth i njihovo uvođenje prije pet godina. "U Španiji, niko ne zna kuće iu gostima! [Hemsworth je svoje ime na sapun od 2004. Do 2007. Godine] Znam da je to ogroman u Velikoj Britaniji! "Dakle, prije nego što je Thor franšize pretvorio Hemsworth u Hollywood zlata i petu-najplaćeniji glumac, to je bio Pataky koji prolazi navijača i paparazzi bi Chase. Naravno da je bilo. Jer, dobro, gledaj u nju.

To je jedva godinu dana od kada je rodila svoje sinove blizance Sasha i Tristan (njihova kćerka Indija Rose će se tri u maju) - ali to tijelo ne govori toliko. "To je definitivno deo genetike", kaže za svog odskočiti natrag na pre-beba obliku. Na 5ft 3in, ona je prirodno petite. "Uvijek sam bio mali jedan u školi." Ali ona ujedno biti ljut zbog vježbanja. "Mislim, volim fitness, volim sportski - Bio sam u to jer sam imao 15 godina, radi moje tijelo i samo ga gradi. Uvijek sam se divim sportskih tijela kod žena - to atletski izgled. Čak i kada drugi ljudi kažu, "Oh ona je previše muscly," Ja uvijek mi se. Nikada neću biti u tom profesionalni oblik, ali volim da mu se približi na to što mogu. "

load...

Dakle, sve do nedelje 35 trudnoće, kada su sve ostale vježbe postala logistička nemogućnost, ona je i dalje radi pilates. "Uz blizance, imate rizik za rađanje rano, pa sam morao da se smirim malo, što je vrlo teško za mene. Našao sam instruktor koji zna Pilates posebno za trudnoću. Mogli su da mi kažete točno vježbe da radim, tako da sam mogao da radim noge, a ne smeta stomak, koji je postajao ogromna. "

Saznajte više o našim neverovatno poklopac Star Plus Elsa 360 stepeni fat burner vježba ona tri puta tjedno u našem novom broju - od 5. Aprila! 

Povezane vijesti


Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

Poklon vodič: za ljubitelje ljepote

Post Život

Novi probni test dior je potpuno serum kože

Post Život

8 wellness banja i povlačenja da biste dodali na listu 2018 kofea

Post Život

Sirovo kafić dolazi u autoputeve - i ne možemo čekati

Post Život

Najbolji pjenasti valjci za vežbanje i prevenciju povreda

Post Život

Prvi pogled: Natalie Dormer razgovara o maratonima, drži se i drži se sa dečacima za gladne igre

Post Život

7 najboljih rukavica za žene

Post Život

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Post Život

Beznačajne zdravstvene navike, od 6 super fit žena

Post Život

Poklon vodič: za snobove u teretani

Post Život

Poklon vodič: za netolerantnu hranu