Khloe Kardashian govori o telesu osvete, istini o lipo i sestri Kimu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Khloe Kardashian govori o telesu osvete, istini o lipo i sestri Kimu

Khloe Kardashian govori o telesu osvete, istini o lipo i sestri Kimu

Žao mi je mrzitelji, ovaj "Osveta Body" je zaradila kroz teška znoj

Evo što o odlasku u Polo Lounge u Beverly Hills Hotel s Kardashian - vam garantuje veliku sjedište. Ćete ukrasti jedan od razrijeđen štandova izvana, blistav u privatnost lišće, daleko od radoznalih telefoto objektiv bilo paparazzo. Takođe se ispostavilo da je hodočašće u kupaonicama, što je bol u guzici ako tamaniti bačve vode, kao što je Khloe Kardashian radi.

U stvari, ako ste među njenim više od 30 miliona pratilaca na Instagram, onda znate da je nedavno otvorena vatra za overhydration. Koji je pravi stanju - ne da ga ima. No, Khloe pije 5-6 litara voća prožet H20 svaki dan pod razmatranje svog nutricioniste, ali ti bi pomislio da je osobno odgovoran za California suše, s obzirom koliko tuge ona dobila za to.
Ali intenzivan nadzor je par za Naravno, kada ste dio Kardashian klana, a multimilionski osoba industrijski kompleks koji uključuje hit reality TV show Keeping Up with Kardašijanovih spin-off serije, hit aplikaciju (i, Naravno, aplikaciju koju neko drugi da blokira bilo kakvo pominjanje Kardashians iz vašeg društvenog feed), u dućan s odjećom Dash, i bezbroj sponzorskim ugovorima. I da ne zaboravimo zaglušujuća buzz o njoj olimpijski rekord očuh čije nedavne pol tranzicije pomogao @Caitlyn_Jenner izađe na kraj @BarackObama kao najbrže rastući Twitter račun.

load...

Rezultat svega toga buka je da Khloe je izuzetno samosvjesna i nemilosrdno ljubazni. "Nadam se da ne mislite da sam nepoštovanje ili ništa", kaže za svog pojavljivanja dok me ona pozdravlja. Make-up-free (osim malo maskare), sa crno-bijele maramu čvorove na prednjoj strani kao Tupac, ona se izvinjava da je "stvarno žele da rade nešto prije dolaska". Obučen u crno tajice, crnu dugo rukava, i naranče Nike Flyknit patike, Khloe nema ništa da se izvini zbog. Ona izgleda kao badass, vlaga kapilarne vlage, teretana-pacov ninja. To je Khloe prvi tjedan sa posla za dvije godine, a kao posebnu poslasticu, ona je otišla u Gunnar Peterson, njen trener, u 10 sati umjesto 06:00. Jer, znate, ona je samopopustljivi tako.

load...

Da se nastavi 3. Septembra! 

Za više informacija o tome kako i zašto je Khloe dobila tijelo kick-ass, pokupiti oktobarskom broju žensko zdravlje, na kioscima 3. Septembra.

Povezane vijesti


Post Život

Video: Tom Hiddleston kučko pevanje = veoma vesel Božić

Post Život

Poklon vodič: zdravo prepreka

Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

Gwyneth Paltrow: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Post Život

Ako osećate uznemirenost, nesigurnost ili napetost, probajte ove aplikacije za mentalno zdravlje

Post Život

Može li tickr x trening tracker od 7 min aplikacija pomoći da vam odrežete?

Post Život

Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Poklon vodič: za ljubitelje ljepote

Post Život

Kristi Turlington gori na maratonskim kilometražama kako bi spasila majke

Post Život

Top 10 knjiga o samopomoći za 2018

Post Život

5 novih superfooda za koje ste verovatno nikad čuli