Novogodišnje rezolucije - kako do 5: 2 svog života | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Novogodišnje rezolucije - kako do 5: 2 svog života

Novogodišnje rezolucije - kako do 5: 2 svog života

Pet Dva za New You autor Janet Menzies pokazuje kako postići svoje ciljeve u januaru ove godine, sa pet jednostavnih saveta

Strepeći blues januara? Nove godine bi mogao biti najteže doba godine u pokušaju da zadrži rezolucije. Hladno vrijeme, tmurno dana, a sve one račune koji dolaze samo da želite da zaboravite na zdrav način života. Ne brinite, pet: dva za novo Youhas ključeve da te razveselim i da vas motivirani da ostvarite svoje ciljeve. Pomoću ovih pet jednostavnih ključeve za otključavanje novog vama - i zadržati katanac čvrsto zatvorena dva zdravlje ne-nos.

Ključni One: Inspire Yourself

Mislim na nekoga koga se divim, koji je postigao velike stvari, uprkos svemu. To bi mogao biti Nelson Mandela; to bi mogao biti tvoj prijatelj koji je pretučen od raka. Kada se osjećate kao odustajanje, ne zaboravite ono što su uspjeli da dobiju putem, i koliko je lakše svoje ciljeve su.

Ključni Dva: Pridružite U

load...

Kao čitaoci zdravlje žena zna, nema smisla ulaska u teretanu ako ne onda idem u teretanu! Umjesto toga ponovno otkriti sport ili aktivnost koja ste koristili za uživanje. To može biti sve, od plesa do Moto. Sve to vam pomaže da montera, a tu je mnogo više šanse da gnjaviš s njim, ako je to nešto što stvarno uživati.

Ključni Tri: Get Out

Nedostatak sunčanih zimi smanjuje naše razine vitamina D, što dovodi do umora, blage depresije, pa čak i krhkih kostiju, tako da van. Bez obzira na vremenske prilike, završiti toplo i budite sigurni da su na otvorenom neko vrijeme svaki dan.

Ključni Četiri: make ono što je važno Count

Život je zauzet, a često toliko komplikovana da to može biti teško reći ono što je važno od onoga što nije. Tako sebi malo vremena da razmislim o dva ili tri stvari koje su zaista važno - bilo da je porodica, ili vaše zdravlje i fitness, ili posao. Koncentrirati na ove stvari i ne dozvolite drugim stvarima koje odvratiti.

Ključni Pet: Praise Yourself

load...

Svake nedelje od prvih pet sedmica, zadržati malo dnevnik onoga što ste postigli. To bi moglo uključivati ​​izlazi na trčanje; ide kupanje sa djecom - bez obzira na to je li ste ponosni da uradi. Kada ste u pronalaženju je teško držati se vaš plan, dobiti svoj dnevnik napolje i podsjetiti sebe da ste već postigli puno.

Lock-up One: The Booze

Samo dva tjedna ne pije omogućava vašem tijelu da se oporavi od Božića viška. Čak dan ili dva bez pušenja će poboljšati vaše plućne funkcije. Za prvih pet sedmica, napraviti stvarno veliki napor da zatvore svoje zdravlje poroka. Odmah ćete primijetiti razliku.

Lock-up Two: The Computer

Uzeti pauzu od društvenih medija, igre, tv, i on-line ovisnosti. Vi ćete biti iznenađeni koliko više energije morate posvetiti više pozitivnih aktivnosti.

Pročitajte o pet: dva za Novi ste u sebe-Pomoć knjiga vodič.

Povezane vijesti


Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

5 novih superfooda za koje ste verovatno nikad čuli

Post Život

Ekskluzivno: Abbey Clancy strogo govori i kako je dobila svoje telo posle bebe

Post Život

7 najboljih rukavica za žene

Post Život

Master mindfulness: 9 jedinstvenih kurseva za trenutni mir

Post Život

12 načina da pobedite strah i pronađite karijeru svojih snova

Post Život

5 bežičnih slušalica vrijednih EUR

Post Život

Zdrava aplikacija za isporuku hrane na suđenju: gusto

Post Život

5 najboljih borbenih knjiga i časopisa

Post Život

Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab

Post Život

Beznačajne zdravstvene navike, od 6 super fit žena

Post Život

Najbolja joga se povlači u svetu: za svakoga od početnika do pro