Ovi 3 ojačanja energije za ručak će promeniti vaš dan | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ovi 3 ojačanja energije za ručak će promeniti vaš dan

Ovi 3 ojačanja energije za ručak će promeniti vaš dan

Zaustaviti se suočavaju sadnje jamu šećera od 03:00 sa ovim prirodne energije pojačala koje uzimaju 5, 10 ili 15-miunutes

Kada ste zadnji put uzeli pauzu ekranu? I ne, gledajući kroz prozor se ne računa. Mi znači da zapravo ustao i krenuo oko izvan pisača ili WC-a (scrolling Instagram u toaletu je suviše). Prema Brooks Running, prosječna radnik u Velikoj Britaniji troši nevjerojatnih četiri sata i 26 minuta sjedio na svom stolu - svaki dan, dok je 23% boravak sjedi za sedam sati. I ne treba da ti kažem šta biti neaktivan - i dostizanje za "protein bar" ili dvostruki hitac kafa - učiniti za vaše zdravlje.

Srećom, postoji rješenje - a to neće ni uzeti svoj cijeli pauzu za ručak, što znači da zaista imaju vremena da plate nešto hranjiv i održavanju vam goriva za ostatak dana. Laura Archer, autor Gone za ručak: 52 aktivnosti u pauze za ručak ($ 7.99, Quadrille) dijeli njeno prijedloge za uvođenje malo aktivnosti u svoj dan, koliko je ikad dugo (ili kratko) a imate vremena na pretek...

5 minuta na pretek: uzeti run pauzu

Tako je. Zavezati i krenuti za sprint. Istraživanja su pokazala da ide na trčanje za samo pet minuta dnevno poboljšava performanse mozga, raspoloženje i kvalitetu vašeg sna. Jeftiniji od svog lokalnog kafića, a uz to se računa prema svom svakodnevnom potez cilj previše. 

load...

10 minuta na pretek: praksa stolu yoga

Ako je vaše tijelo (čitaj: digestija) je osjećaj spor, to je vjerojatno da je vaš um je spor previše. Da 3 - 4 vježbe bilo vašem stolu ili na sastanku roomto dobiti maksimalnu korist.

Backbend

Sjedeći sa pravim kičme, udahni duboko u i doći skroz do plafona sa svojim raširenih ruku gola. Dok izdišete, polako pogledati do plafona, savijanje malo unazad od gornji leđa i grudi. Držati za nekoliko sekundi, a zatim otpustite i ponovite na drugoj strani.

Uvijanje

Sjesti u stolicu sa visokim ravno kičmu. Postavite desnu ruku na vanjskom rubu svog lijevog koljena i lijevom rukom na bazi kičme. Udahni duboko u, kao da to radiš i polako izdahnite. Ponovite na drugoj strani.

load...

Ramena stretch

Postavite prstiju na ivicu stola i izazivaj kosu dok ruke su ravne, sa glavu među ramena. Držite 10 sekundi, dišući duboko

Zglob oslobađanje

Doseg ruke direktno ispred vas, dlanovima okrenutim prema gore. Savijte laktove tako da su vam ruke direktno ispred vašeg lica. Savijati zglobove tako da su vam prsti suočava vaša ramena onda saviti svaki zglob u suprotnom smjeru. Ponovite s dlanovima okrenutim onda dati svoje zglobove dobar brzog šejk.

Naprijed fold

Push stolicu dalje od stola. Nogama čvrsto na zemlji, interlace prste iza leđa i polako roll naprijed, podizanjem ruke u hodu, dok grudi je na koljenima, ili kao niska kao što možete ići. Drži glavu između koljena i držite položaj dok ne osjetite da je vrijeme da dođe gore.

 

15 minuta na pretek: imaju moć nap

Nappers su manje šanse da se okrenu visoke energije (high-šećer) pića ili veliki, mliječno šolje zaslađene kave; su kreativniji; i manje napeti. Uzeti tvoj prije 16:00 da ga treba izbegavati ometanja redovnog sna tokom noći i ne idu preko 30 minuta (postavite alarm tako da možete koncentrirati na punjenje).

Za više prijedloga vidi Gone za Ručak: aktivnosti u pauze za ručak 52 stvari Laura Archer ($ 7.99, Quadrille)

Povezane vijesti


Post Život

Video: Tom Hiddleston kučko pevanje = veoma vesel Božić

Post Život

Jessie J je okončala 28 godina, njenu ekstremnu godinu i izazvala predrasude ljudi

Post Život

Znači volite golu hranu, ali kako jesti goli?

Post Život

Bezvredni plan obroka Stevie Hartley

Post Život

8 wellness banja i povlačenja da biste dodali na listu 2018 kofea

Post Život

5 bežičnih slušalica vrijednih EUR

Post Život

Poklon vodič: za snobove u teretani

Post Život

Olimpijski šampion protiv miss universe

Post Život

Iskra Lawrence zašto jede čistiju, a ne čistu hranu

Post Život

Kupovina Jet set-a: kupovina najboljih besplatnih ponuda

Post Život

Taš Oakley govori o ishrani, o slici tela i životu izvan bikinija

Post Život

Poklon vodič: za ljubitelje ljepote