Prevazilaženje anksioznosti: šta je pomoglo osoblju da se bavi osećanjem naglašenog i preplavljenog | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prevazilaženje anksioznosti: šta je pomoglo osoblju da se bavi osećanjem naglašenog i preplavljenog

Prevazilaženje anksioznosti: šta je pomoglo osoblju da se bavi osećanjem naglašenog i preplavljenog

Kada nedjelja strah se pretvara u punom vazduh anksioznost problema.

U prilog Svjetskog dana zdravlja, mi ponovo Katie Mulloy je iskren u obzir žive s anksioznosti. Nastavite sa čitanjem za otvoreno pismo da nauči njen strategije za prevazilaženje anksioznosti. 

Pišem ovo pismo u nedjelju nightand već je počela. To poznato Ratcheting grudi, svaki mali misao u tjednu uoči postepeno gradi pritisak tako da mi otkucaji srca postala previše uočljive.

To je iako sam ja spremam, znajući da je to nešto loše ispred. Samo ne postoji stvarno. I tako moj um kreće u potragu za to; feral misli utrke u različitim smjerovima, stvarajući najgorih scenarija, spiralno zec rupe katastrofe i sramote.

load...

Znam da je ovo osjećaj (imam Google 'simptome anksioznosti "i" prevazilaženje anksioznost) i znam da postoje dva načina može prevaliti.

Ponekad sam ići na spavanje i buđenje ujutro, paniku nema. Noć je bilo dovoljno da se smiri i kalibrirati mene i to je sve nestalo kao para prema nebu.

Ali drugi puta je moj um tako divlje da je spavanje ne mogu dobiti svoje držanje i ležim budan, zarobljena između tišini ranih jutarnjih sati i to ružno, gromoglasan misli.

Anksioznost utječe na više od 8 miliona ljudi u Velikoj Britaniji, a žene su dva puta veće šanse da pate kao i muškarci.

Ja ne znam tačno kada moj počeo ili prerastao u nešto što je postalo problem.

load...

Iako ne mislim da je to iscrpljujuće ili definiranje, prevazilaženje anksioznost je nešto što je sada na mojoj listi obaveza. Bilo je nekih loših vremena. Puta kada mi je koža postaje gori i to je kao da je svijet iza paravana stakla.

Kada sam imao razgovore na autopilotu, djelujući kroz pokrete, dok potajno misli Ricochet i moj um boli. Ja sam plakala, očajni za vožnju Waltzer da se zaustavi, prestravljen da nikada neće; da ću tamo biti zaglavljen vrišti u sebi, odvajanje na mesto neću biti u mogućnosti da se vrati iz.

I to su najusamljeniji puta jer kad si 'brige o ništa "ili da" treba da pokuša da ga u perspektivu', ne možete objasniti dobrim ljudima koji te vole reći, nema prostora za obrazloženje i razloga - da ste pokušali da već je pao izvan vaše kontrole. To je u ovom periodu sam shvatio da prevazilaženje anksioznosti se ne događa preko noći. 

Ali nisam sama i ni ti.

To je razlog zašto pišem ovo pismo i to je razlog zašto sam uveo nove dionice u časopisu pod nazivom Strong Mind. 

Ona se fokusira na svim stvarima mentalno zdravlje jer ima malo smisla u potpuno vam pomaže da se brine o svom telu, ako ne radimo isto za tvoj um.

To je nešto što sam naučila moram učiniti za sebe. Zahvalan sam da je moje najdublje čini od anxietyhave uvijek prošlo na kraju, ali za održavanje ravnoteže morao sam da umjesto njega.

Pretpostavljam da živim nježniju vrstu života mnogi od mojih prijatelja koji, u svojim tridesetim godinama, i dalje zabavljati tvrd kao rade. San je moj najveći saveznik i ne mogu priuštiti previše kasno ili slomljen noći.

Neće iznenaditi da znate da vježba ne pomaže, iako previše je kao da nije od pomoći kao premalo. Stoga moja sklonost za jogu i gaženjem kortizol-spikingHiit (to je savršen lijek za neke ljude - jednostavno nisam ja).

Naučila sam prepoznati kada stres ili umor šalju stvari naopako i ja sam u mogućnosti da se odvojite od nje, reci sebi da je samo moj izostanka paljenja sinapse, i da treba da ih pusti na miru.

I ja sigurno prestao osjećaj slab ili različitih ili strah od presude drugih za potrebe da radimo sve ovo - prevazilaženje anksioznost je vrhu dnevnog reda.  

Ne bih preterate sa radom umorni ili povrede sklone mišića, a ja sigurno neću to učiniti na moj mozak.

Pa se nadam se da uživate u novi dio magazina i da te podseti, ako ništa drugo, a to je vrsta na sebe je uvijek odlično mjesto za početak.

Žele da čuju više od tima? Pročitajte što Katie imao da kaže o terminu bikini tijelo.

Ova funkcija je originall objavljen u 2016. Godini. 

Povezane vijesti


Post Život

Kupovina Jet set-a: kupovina najboljih besplatnih ponuda

Post Život

Ovi 3 ojačanja energije za ručak će promeniti vaš dan

Post Život

Master mindfulness: 9 jedinstvenih kurseva za trenutni mir

Post Život

Poklon vodič: za jogije

Post Život

Znači volite golu hranu, ali kako jesti goli?

Post Život

Zdrava aplikacija za isporuku hrane na suđenju: gusto

Post Život

Pobjedite karte za om yoga show London

Post Život

Taš Oakley govori o ishrani, o slici tela i životu izvan bikinija

Post Život

Urednik blog: fizički ed

Post Život

Kristi Turlington gori na maratonskim kilometražama kako bi spasila majke

Post Život

Beznačajne zdravstvene navike, od 6 super fit žena

Post Život

Khloe Kardashian govori o telesu osvete, istini o lipo i sestri Kimu