Prvi pogled: Natalie Dormer razgovara o maratonima, drži se i drži se sa dečacima za gladne igre | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prvi pogled: Natalie Dormer razgovara o maratonima, drži se i drži se sa dečacima za gladne igre

Prvi pogled: Natalie Dormer razgovara o maratonima, drži se i drži se sa dečacima za gladne igre

To nije sve seks i šeme za Natalie Dormer - kad ona nije Margaery u Game Of Thrones ona drži sama stane za The Hunger Games Mockingjay Part 2

Postizanje isključiti moj diktafon, najbolji dio posljednjih sat vremena proveo pokušavajući da se upoznaju Natalie Dormer, ja pauziram na kontrolu u stvari: "Pa vi nemate osobnog trenera" Pitam. 

"Ne", potvrđuje ona, ustajući i proffering poslovno-kao što je rukovanje. "Ja sam potpuno samostalno ustrojeni."

Za sve taktičke pitanja i provizorne probnim, ponekad je benigni opaski koje savršeno sumira osobu - ili barem potvrditi njihove karakteristike definisanje.

Dormer i možda sam proveo našeg vremena zajedno sklupčana na sofi od Soho hotelski apartman, ali bilo je očigledno iz off da je 33-godišnja zvijezda Hunger Games: Mockingjay Dio 1 i 2. I fantazije svijeta mega-hit Igra prijestolja, nije za bacanje.

load...

Zastrašivanje disciplina je svoju torbu.

To važi i za nju fitness, svoju karijeru i, sumnjate, svaki drugi element njenog života. Ona je elegantan i njegovan, u pametnim svilenu bluzu, crne skinny traperice i šiljak-potpeticama Tabitha Simmons čizme. 

Sharp jagodice sjesti iznad jednostrane osmeh koji često pretvara u procvatu vriskati.

Nekoliko nedelja od sada, Dormer je trebalo da se radi u New Yorku maraton, ali zbog promotivne obaveze za Mockingjay, imala je da se povuku.

To je propuštena prilika da se nastane stari rezultat - kada je prešla 2014 London Marathon ciljnu liniju, sunce je tuklo i sat označeno pored tri sata i 50 minuta igre znak. Ona se smije: "Kad sam vidio to vrijeme, sve što sam mogao misliti je da sam ciljao četrdesete [kao u 3 sata 40something minuta].

load...

Ja postavljaju visoke zahtjeve na sebe. Na kraju krajeva, ako želite da nešto uradi, uradi to kako treba, drugo u čemu je stvar? " 

Dakle, navlačenje vojska uniformama da igraju Cressida, Jennifer Lawrence je Capitol-rušenje zemljak, nije bio problem. U stvari, trening maraton pomogla da joj se u obliku svog života da bi mogla "držati korak sa momcima".

Ona kaže: "Kada imate poput Liam Hemsworth i Sam Clafin stoji pored tebe, morate biti u stanju držati korak.

Ja sam osoba koja dobija udarac od fizičkog napora, kada je endorfin proraditi. Osjećao sam se kao da sam gurnuo moje tijelo i to je prilično osvježavajuće u ulozi. Pogotovo kada sam bio igranje Margaery Tyrell [u Game of Thrones] za prethodnih šest mjeseci, sede mahinacije u svilenoj suknji. " 

Kada ona ne uklapanje u maratonu za obuku oko blockbuster snimanja raspored - Kako ste čak i to? 'Fokus ", kaže ona, plave oči Steely - Dormer oslanja na jogu kako bi tijelo i um u formi.

Ona živi u Richmond, London, sa svojim partnerom, direktor TV Anthony Byrne, a kada je ona kući će vježbati na njoj lokalnom studiju tri puta tjedno. I kad je daleko? "Koji god grad na svetu sam pala u za snimanje ili promociju, naći ću negdje u blizini.

To je tajna sa pazite na sebe: praktičnost. Ako je potrebno 30 minuta da se negdje, nećeš to učiniti na dane osećate spor. Za mene, morao sam prebaciti oko ono što ja radim tokom godina da biste pronašli najbližu mjesto. "

Čak i sa čakrama u potpunosti usklađen, Dormer je alfa strani pokazuje kroz. "Moj naniže pas je ono najbolje što je već godinama", ceri ona. 

Saznajte šta Natalie rekli o one čuvene GOT scene seksa, povjerenje tijelo i mijenja ljepotu koja dolazi sa godinama - Za puni intervju pokupiti naše pitanje decembra na prodaju 5 nov.

Povezane vijesti


Post Život

Chrissy Teigen na ugljenim hidratima, strije, i nikad ne vidim ni jednu ab

Post Život

Najbolji pjenasti valjci za vežbanje i prevenciju povreda

Post Život

Kupovina Jet set-a: kupovina najboljih besplatnih ponuda

Post Život

Olimpijski šampion protiv miss universe

Post Život

Gwyneth Paltrow: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Beznačajne zdravstvene navike, od 6 super fit žena

Post Život

7 ženskih zdravstvenih knjiga koje su sada van

Post Život

Le Grand bellevue, gstaad review - gde se dobrotvorni dobrovoljci dopunjuju

Post Život

Najljeće prodavnice u Londonu

Post Život

Elsa Pataky: intervju za intervju (pregled)

Post Život

Top 10 knjiga o samopomoći za 2018

Post Život

Apple iphone 6s inc. gif kao fotografiju, snažan fotoaparat i video funkcije