Top 10 knjiga o samopomoći za 2018 | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Top 10 knjiga o samopomoći za 2018

Top 10 knjiga o samopomoći za 2018

Bilo da pokušavate da povećate samopouzdanje, bolje spavate, naći balans ili prestati pušiti, naš krug-up samopomoći knjige će vam pomoći biti sretniji i zdraviji ove godine.

Motivacioni govornik, trener života i hynotherapist Joseph Clough okrenuo svoj život u dobi od 18 do prevazilaženja hroničnim stidljivost koristeći svoje procese. Sada sa svojoj najnovijoj knjizi, Sam svoj potencijal, on želi pokazati kako i vi možete otpustiti negativnost, poboljšati vaše samopouzdanje i ostvariti svoje ciljeve - da li je to savršeno zdravlje, finansijski obilje ili ispunjavajući odnos.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Moguće je, ali to dolazi od čovjeka koji se pojavio na ITV strah Factorand uspio ukloniti dva fobije u samo deset minuta.

Be Your Potencijalni Joseph Clough, $ 10.99 iz Hay House

Datum objave: Februar 2014

load...

Pet Dva za novu Youshows kako 5: 2 metoda dijeta (gdje dijeti brzo za dva dana i jesti normalno za ostalih pet) može raditi za sva područja života - od zdravlja i fitness na odnose, roditeljstvo, pa čak i zabavljaju.

Zdravlje pisac Janet Menzies daje tehnike i savjete o tome kako dobiti balans i proporcije u vašem životu pomoću metode, čime se dovodi u manje stresa, više opuštanja i srećnije vas.

Pet Dva za novi Youby Janet Menzies, $ 7.99 Michael O'Mara Knjige

Datum objavljivanja: 26 Dec 2013

Da se nađete govoreći stvari poput: "Volio bih da je više vremena za svoju porodicu, 'ili' Voleo bih da sam progovorio?"

load...

Svako ima žali, ali uz savjetnika i akcioni plan 7 koraka agonija tetka Suzie Hayman je, možete početi čineći male promjene za početak žive svoj život bez tih žaljenje što muče vaš svakodnevni život.

Živi život bez žaljenja od strane Suzie Hayman, $ 10.99 iz Hodder & Stoughton

Datum objave: decembar 2013. Godine

U ključnim Calm, psihologinja Linda Blair ističe 5-korak program za smanjenje stresa, pronalaženje mir i dobivanje ravnotežu. Nivo stresa su tako visoko u današnjem svijetu, da ponekad treba ovakvu knjigu da vam pokazati kako da uspori i pojednostaviti svoj život.

Ključ Smiri Linda Blair, $ 14.99 iz Hodder & Stoughton

Datum objave: 13. Februar 2014

Profesor Robert West je posvetio svoj 30-godišnje karijere u otkrivanju šta radi a šta ne kada je u pitanju odustajanje smoking.The Smokefree Formulacombines svoje istraživanje sa nalazima iz drugih vodećih naučnika da daju tačne i pouzdane informacije o tome kako prestati pušiti. Činjenice i istraživanja su pomiješana s anegdote i intervjua sa bivšim pušačima za ugodan i obrazovne, čitanje.

Je Smokefree Formula prof Robert West, $ 9.99 od Orion Books

Datum objavljivanja: 26 Dec 2013

Ova nova serija od klinički psiholog Jessamy Hibberd i slobodni novinar Jo Usmar ima za cilj da vam pomoći da se smirenije, sretniji i ispunjeniji. Koncizan i praktičan, sve četiri knjige u seriji uključuju anegdote i najnovija istraživanja u kombinaciji sa vježbama i kontrolne liste za vas voditi u donošenju pozitivne promjene u bilo kojoj oblasti se osjećate treba malo pomoći.

Ova knjiga će Make You. Kolekcije dr Jessamy Hibberd i Jo Usmar, $ 7.99 svaki od Quercus

Datum objavljivanja: 6 Jan 2014

Ispitivanih Lifeisn't tehnički novo izdanje za 2014. U stvari, to je objavljen prošlog proljeća i je Sunday Times bestseler. Ali na "Black ponedjeljak '- trećeg ponedjeljka januara tradicionalno smatra najdepresivniji dan u godini - Vintage Books pokreću Polica za pomoć, a godinu dana kampanju da bi se ljudi osjećali bolje kroz čitanje. Psihoanaliza Stephen Grosz kolekcija predmeta priča je prvi naslov odabrani će vam pomoći da se bolje tokom 2014. Godine, za koje mislimo da ga čini vrijedno spomena u našoj top 10.

Ispitivanih Life Stephen Grosz, $ 14.99 od Vintage

InHow to Be Alonefrom Škola života, pisac Sara Maitland ima za cilj da vas naučiti kako da uživa u samoći u moderno doba gdje tehnologija i stres znači da može biti teško pronaći sreću bez drugih. Koristeći eksperimenata i strategija, Maitland pokazuje da je moguće uživati ​​samoću bez anksioznosti i da usamljenost dolazi sa mnogo prednosti.

Kako da budem sama Sara Maitland, $ 7.99 iz Pan Macmillan

Datum objavljivanja: Jan 16, 2014

Mi obično gledaju vježbu kao način za poboljšanje naših tijela, ali u Kako razmišljati o vježbama, Damon Mladi nas izaziva da vidimo kako vježba utječe na um. I od Škola života, Young istražuje vježbanja i sporta kroz drevne i moderne filozofije da nam pokaže da je fitness prevazilazi tijelo i meso.

Kako razmišljati o vježbama Damon Young, $ 7.99 iz Pan Macmillan

Datum objavljivanja: Jan 16, 2014

Uvijek smo se divio Holivudska zvijezda Cameron Diaz atletske figure i sada s tijelom Book smo dobili uvid u svoje misli o ishrani, vježbanje i povezanost uma tijelo. Cameron želi da žene da se znoji malo svaki dan, a da prihvate instinkt gladi i zadovoljiti se sa hranljivog hranu - dvije ideje sigurno možemo dobiti na brodu s. Ako čitate ovu knjigu kombinirajući činjenice, savjeti i osobne anegdote vam mogu dati samo pola povjerenje tijelo gđa Diaz, onda mi kažemo da je dobro utrošen novac!

The Body Rezervirajte do Cameron Diaz, $ 16.99 iz Harper Collins

Datum objave: 13. Januar 2014

load...

Povezane vijesti


Post Život

Najbolja joga se povlači u svetu: za svakoga od početnika do pro

Post Život

Apple iphone 6s inc. gif kao fotografiju, snažan fotoaparat i video funkcije

Post Život

Najljeće prodavnice u Londonu

Post Život

Dao sam facebook i instagram sedam dana i to se dogodilo

Post Život

Jen Selter o nasilnicima, njenom dupetu i izgradnji instagram fortune

Post Život

Le Grand bellevue, gstaad review - gde se dobrotvorni dobrovoljci dopunjuju

Post Život

7 najboljih rukavica za žene

Post Život

12 načina da pobedite strah i pronađite karijeru svojih snova

Post Život

Master mindfulness: 9 jedinstvenih kurseva za trenutni mir

Post Život

Može li tickr x trening tracker od 7 min aplikacija pomoći da vam odrežete?

Post Život

Michelle Obama protiv ellen degeneres ples plus više vikend vesti

Post Život

5 novih superfooda za koje ste verovatno nikad čuli